Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Trend: modelul Terazzo

Modelul terrazzo este cel mai adesea cunoscut ca fiind materialul clasic „pestriț" de pe pardoseli sau faianță. În ultimii ani însă, acesta a câștigat atenția celor pasionați de design interior și reinterpretat. De aceea se regăsește din ce în ce mai des în casele noastre fiind folosit pentru o varietate de produse.

Nu ai curajul încă să cumperi un blat de bucătărie sau o scară terrazzo? Ți-am pregătit câteva decorațiuni mai mici cu un model de terrazzo care ți-ar putea capta atenția.

Terrazzo se adaptează

Marele avantaj al modelului terrazzo este versatilitatea. Minimaliștii vor adora varianta sa monocromă. O versiune mai jucăușă este terazzo în culori pastelate care va ieși în evidență în multe stiluri de interior - retro, eclectic și maximalist.

Unde se potrivește terazzo?

Terrazzo, în forma sa originală ca material de construcție, are o istorie de mii de ani, dar recent a început să fie folosit și pentru accesorii mai mici, atât sub formă de piatră, cât și ca model imprimat.

Deci, îl poți alege pentru a-ți „condimenta” bucătăria, dormitorul, livingul, baia sau grădina cu el. Ți-am pregătit câteva măsuțe, vase, ghivece, perne și lenjerii de pat cu acest model în tendințe.

bílý terrazzo jídelní stůl kave home

bílý terrazzo jídelní stůl kave home

Inspirații asemănătoare