REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Tendințe în materie de copt: efect mare cu efort minim

Admiri întotdeauna operele de artă expuse în vitrinele din cafenelele sau patiseriile cu renume? Vestea bună este că poți coace acasă un desert care să arate ca și cum ar fi fost făcut de un profesionist. De fapt, în tendințe sunt formele de copt ingenioase din materiale speciale, care te ajută să realizezi cele mai frumoase deserturi cu un minim de efort. Vino să le descoperim împreună!

Sucitoare cu modele în relief

Fursecurile și biscuiții pot fi mâncați și din priviri! Sucitoarele pentru aluat cu model te ajută să coci deserturile gata decorate.

Poți folosi sucitorul pentru turtă dulce, glazură, aluat de biscuiți sau marțipan. Este foarte ușor de folosit! Se întinde aluatul până la aproximativ 0,5 cm și apoi se trece cu sucitorul gofrat peste aluat în timpul ultimei rulări.

Pentru ca modelul să iasă și mai bine în evidență pe fursecuri, alege un aluat care să nu conțină bicarbonat de sodiu și praf de copt (sau care să conțină doar o cantitate mică).

Forme speciale pentru checul bundt sau brioșe

Checul bundt se numără printre deserturile preferate de noi toți. Este potrivit pentru brunch-ul de duminică, dar și ca gustare pentru un invitat la cafea. Doar cu o rețetă simplă și designul neobișnuit al formei de copt vei transforma prăjitura în ceva special. Forma de copt poate fi aleasă și ca dar de Crăciun sau pentru o zi de naștere.

Acordă atenție materialului din care este fabricată forma de copt! Poate fi din fontă, silicon, aluminiu sau ceramică.

Acum știi care sunt tendințele în materie de copt. Selectează produsele care îți vor face munca mai ușoară în bucătărie!