Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Tendințe în amenajarea grădinii în 2022

Ești în căutarea unui nou mobilier pentru grădină și terasă sau dorești să afli care sunt tendințele în materie de design exterior pentru anul care vine?

Ți-am pregătit o selecție cu cele mai frumoase piese de grădină, covoare de exterior, corpuri de iluminat și alte accesorii stilate care se numără printre tendințele anului 2022.

Trendul nr. 1

Modernizarea spațiilor exterioare

Pe măsură ce petrecem din ce în ce mai mult timp în aer liber, preocuparea pentru modernizarea spațiilor exterioare a crescut. Așa vor arăta grădinile sau terasele în 2022. Practic, grădina trebuie să fie și să arate exact ca o cameră de zi.

Un rol important îl joacă mobilierul de grădină tapițat care combină confortul unei camere de zi cu materialele extrem de rezistente, concepute special pentru exterior. Scaunele tip balansoare, pernele, covoarele de exterior și iluminatul decorativ vor contribui, de asemenea, la crearea unui spațiu confortabil.

Trendul nr. 2

Relaxare pe toată durata anului

Nu e musai să te bucuri de terasă doar vara, ci poți încerca să profiți de ea și în anotimpurile mai reci - de la începutul primăverii până toamna târziu.

Cu ajutorul păturilor, pledurilor, încălzitoarelor de exterior și șemineelor poți crea atmosfera ideală de relaxare în aer liber.

Trendul nr. 3

Home office în aer liber

În ultimul timp majoritatea dintre noi am fost nevoiți să petrecem mai mult timp acasă respectiv să lucrăm de acasă. Deși, pe de o parte, munca de acasă aduce cu sine și multe avantaje, pe de altă parte, întreaga zi petrecută în interior poate afecta relațiile sociale. O soluție ideală de luat în considerare este mutarea biroului în aer liber, tot mai mult utilizată în anul 2021.

Echipează-ți terasa sau grădina cu o masă trainică, un scaun confortabil și o umbrelă de soare adecvată! Vei constata că sarcinile de lucru vor decurge cu succes și ușurință.

Trendul nr. 4

Nuanțe pământii

Paleta de culori pentru mobilierul și accesoriile de grădină din acest an va fi reprezentată de nuanțele pământii care reflectă calmitatea, siguranța și atemporalitatea.

Maro, bej, gri, roșu, portocaliu, verde mai închis sau roșu intens sunt ideale - le poți combina și asorta după bunul plac!

Descoperă și alte tendințe pentru anul 2022!