-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

O vizită în bucătăria glamour a influencer-ului Valeria Lungu

Bucătăria este adesea inima casei și cu toții ne dorim să o facem confortabilă, dar în același timp, șic și elegantă. Mulți dintre noi petrecem mult timp acolo gătind, mâncând, citind și chiar lucrând, însă bucătaria nu este doar un loc unde să gătești cina, ci poate deveni și un loc Instagramabil, cu un decor demn de reviste.

Un astfel de decor a ales si Valeria Lungu, creator de conținut, iubitoare de frumos și estetic, care decide în fiecare zi să investească în fericirea ei, chiar și atunci când vine vorba de bucatarie. Lasă-te inspirat de selecția de produse alese de ea pentru o bucătărie glamour!

De ce glamour?

Am ales o zonă elegantă și rafinată, astfel, stilul glam a fost cel mai aproape sufletului meu. Am amenajat o bucătărie îndrăzneață glamour cu marmură, accente aurii, textile plăcute la atingere, culori calde și deschise inspirate din filmul Great Gatsby.

Mobilier cu aspect luxos

Ce poate fi mai glam într-o bucătărie decât blatul lucios din marmură și bază aurie care se combină perfect cu mânerele mobilierului? Nu am tavanul destul de înalt, dar mi-am dorit din suflet să pot pune un candelabru elegant, așa că am ales această plafonieră care i-a dat un plus de magie.

Masa de dining oferă o notă de eleganță, fiind rotundă și din marmură, cu picior auriu.