Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Și baia ta merită să fie colorată

Nu există nicio îndoială: culorile au un efect semnificativ asupra stării noastre de spirit. De ce să nu te bucuri de mai multă culoare și în baie?! Nu este necesar să te stresezi deloc de multitudinea accentelor de culoare. Trebuie doar să alegi un „fundal” care să le promoveze armonios.

Nu dai greș cu o nuanță neutră, cum ar fi alb sau gri deschis, ca și culoare dominantă. Acestea măresc optic spațiul și oferă o bază perfectă pentru „decorarea” băii cu accesorii în nuanțe diverse.

Așadar...poți alege chiar acum o paletă cromatică variată!

Pentru buna dispoziție

Nuanțele calde precum galbenul intens, portocaliul și roșul au un efect stimulator asupra psihicului uman și dau impresia de căldură. Optează pentru ele dacă vrei să-ți activezi simțurile. Cu toate acestea, folosește cu moderație roșul; deoarece în caz contrar poate stimula agresivitatea.

Relaxare

Nuanțele reci de albastru, turcoaz sau verde ne calmează și creează impresia de un aer un răcoritor în baie. De obicei, aceste nuanțe măresc optic spațiul, scad tensiunea arterială, te scapă de anxietate și de sentimentul de agresivitate.

Sfaturi și recomandări pentru baia ta găsești aici