-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

De ce să cumperi mobilier de grădină online?

MICHAELA ŠELENBERKOVÁ • 25 IANUARIE

Poate că acum e frig afară, iar în unele zone e chiar zăpadă, însă în doar câteva luni totul va începe să înverzească în jur, iar tu cu siguranță abia aștepți să te relaxezi în voie pe balcon sau în grădină. Așa că acum e momentul perfect pentru a plănui cum îți poți amenaja spațiul outdoor, fără a trebui măcar să ieșo din casă. În plus, în pre-sezon poți prinde chiar și reduceri frumoase.

1. Cumperi din confortul casei tale

Shoppingul online a devenit din ce în ce mai popular. Cu siguranță ai ceva mult mai bun de făcut decât să mergi din magazin în magazin sau să suporți privirile „judecătoare” ale partenerului atunci când cumperi lumânări parfumate și ghivece pentru flori. Când vine vorba de cumpărăturile online, nu există oră de închidere sau deschidere, astfel că poți face shopping chiar și la miezul nopții în pijamale, fără cozi sau mulțimi de oameni.

Colegele noastre din departamentul de Achiziții au vizitat diverse târguri de domeniu și au selectat cele mai bune produse disponibile pe piață. Grație acestui lucru, nu trebuie să te mai deplasezi tu nicăier., Ai totul la dispoziție la doar câteva clickuri distanță - trebuie doar să aștepți curierul să te sune, căci îți aducem tot acasă.

2. Suntem fericiți să te ajutăm cu alegerea produsului

Poate că ai pus deja ochii pe un fotoliu balansoar de grădină, însă ți-e teamă că nu-l poți încerca stând pe el și atingându-l. În plus, nu e niciun vânzător online pe care-l poți întreba direct mai multe detalii. Înțelegem aceste reocupări. Pe de altă parte, și dacă te duci într-un magazin fizic poți întâlni un angajat part-time care nu are un training complet sau o viziune de ansamblu în ceea ce privește tot sortimentul de produse. Și, în plus, câte magazine își expun într-adevăr toate produsele sale?

Așadar, am decis să abordăm lucrurile altfel și să facem selecția produselor cât mai ușoară și mai plăcută pentru tine.

Știi ce comanzi:

Pentru toate produsele, oferim fotografii și informații specifice despre dimensiunile, materialele și întreținerea produsului. În plus, fiecare produs de la Bonami este încadrat în una dintre categoriile Basic, Extra și Premium, astfel încât să știi din prima care sunt așteptările de la produsul respectiv.

Poți returna produsele ușor:

Dacă produsul nu te satisface, ai la dispoziție 365 de zile pentru a-l returna. Poți returna produsele supradimensionate contactând departamentul nostru de Relații cu Clienții, după care pachetul tău va fi ridicat de către una dintre firmele certificate de livrare cu care noi colaborăm. Sună mai bine decât să stai tu să încarci un fotoliu balansoar într-un van, nu-i așa?

La noi găsești sfaturi și inspirații:

Îți oferim diverse ghiduri de selecție și videouri de inspirație, articole și colecții de produse pentru balcon, grădină sau terasă. Suntem îți oferim sfaturi pe care nu le poți citi pe website - doar scrie-ne. La Bonami avem și experți în design de interior.

3. Cumperi în siguranță

Așa cum am menționat, vrem să aducem fiecare produs cât mai aproape de tine, astfel încât să știi exact ce îți este livrat acasă. Condiții comerciale clare, informații cu privire la metoda de livrare, retur sau reclamații - toate îți sunt oferite în mod firesc.

În plus, vei primi o chitanță electronică pe care nu trebuie să o păstrezi într-un dosar și să o cauți în cazul unei reclamații.

De asemenea, în cazul în care primești un produs deteriorat, poți face returul său cu ușurință.

Te interesează ce poți cumpăra pentru grădină sau balcon?