Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Sfaturi despre cum să ai un somn odihnitor cu Karup Design

Se spune că ne petrecem aproximativ o treime din viață dormind, însă a dormi nu înseamnă întotdeauna a te și odihni. Motiv pentru care dormitorul trebuie să fie un loc plăcut, care să îmbie întotdeauna la relaxare.

Prin urmare, ai nevoie de un pat confortabil și de calitate dar și de o saltea adaptată întocmai nevoilor tale - aceasta reprezintă elementul cheie asupra calității somnului tău. Află cum poți să iei cele mai bune decizii în mobilarea unei garsoniere micuțe sau unui apartament spațios, alături de piesele brandului Karup Design.

1

Lemn masiv

Dacă îți dorești un spațiu cât mai fresh, dar totodată și primitor, alege cu încredere piese de mobilier din lemn. Lemnul de pin, spre exemplu, este o investiție mereu inspirată.

Mai ales pentru că oferă o mulțime de beneficii. Pe lângă faptul că este estetic și ecologic, principalul avantaj al acestuia îl reprezintă durabilitatea. O altă trăsătură a acestui tip de lemn este parfumul discret dar remarcabil, care oferă interiorului o aromă naturală și relaxantă.

2

Forme grațioase

Atunci când alegi patul, îndreaptă-ți atenția către formele rotunjite, care s-au dovedit a fi nu doar practice din punct de vedere al siguranței, cât și estetice prin faptul că oferă încăperii un aer mai armonios.

Paturile din colecțiile Twist și Senza sunt din lemn masiv, oferind confort maxim și etalând un design unic.

3

Mai multe posibilități

Dacă dorești să economisești fiecare centrimetru, un pat dublu cu o lățime de 140 cm reprezintă alegerea cea mai potrivită. Ca particularitate interesantă și practică, în cazul modelelor Elan, Dock Comfort sau Japan Raw, poți utiliza rama extinsă pe post de noptieră.

Iar dacă dorești ca patul să fie extensibil, îți recomandăm să alegi pe canapeaua din colecția Blues - care se poate transforma cu ușurință într-un pat spațios de două persoane.
Versatilitate? La superlativ!

4

Pentru un spațiu generos

Dacă dispui de foarte mult spațiu în dormitor, te poți răsfăța cu patul dublu din colecția Ziggy, care pe lângă imaginea sa robustă, se mândrește cu un spațiu de depozitare generos.

În plus, salteaua din latex cu înălțimea de 18 cm îți va asigura un somn nederanjat și odihnitor. Suprafața sa din bumbac este plăcută la atingere, asigurând respirabilitate, iar interiorul din spumă garantează rezistență îndelungată.

5

Nu subestima alegerea saltelei

Salteaua este acel obiect care determină calitatea somnului tău. Așadar, nu îi subestima importanța și alege o piesă care îți va oferi confortul de care ai nevoie mereu. Deși alegerea poate părea complicată, trebuie doar să găsești fermitatea și umplutura ideale pentru nevoile tale.

Modelele futon din colecția Comfort se vor adapta cu precizie formei corpului tău. Iar dacă esti un mare iubitor al luxului, alege salteaua Coco realizată din fibre de cocos - acestea oferă un confort superior și un suport perfect pentru corp, astfel încât dimineața nu te vei mai trezi cu dureri de spate.

6

Fii pregătit pentru o vizită neașteptată

Un musafir neașteptat bate la ușă, și pe drumul spre a îi deschide, mintea îți e plină de semne de întrebare. Nu atât despre cu ce o să îl servești, cât despre unde o să îl găzduiești.

O saltea variablilă și pliabilă te va ajuta să rezolvi această problemă într-un mod simplu, frumos și discret. Cu dimensiunile 70 x 200 cm, aceasta este ideală pentru o persoană sau pentru un grup de copii, care o pot folosi pe post de canapea.

Pentru mai multe idei...