REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Sfaturi despre cum să ai un somn odihnitor cu Karup Design

Se spune că ne petrecem aproximativ o treime din viață dormind, însă a dormi nu înseamnă întotdeauna a te și odihni. Motiv pentru care dormitorul trebuie să fie un loc plăcut, care să îmbie întotdeauna la relaxare.

Prin urmare, ai nevoie de un pat confortabil și de calitate dar și de o saltea adaptată întocmai nevoilor tale - aceasta reprezintă elementul cheie asupra calității somnului tău. Află cum poți să iei cele mai bune decizii în mobilarea unei garsoniere micuțe sau unui apartament spațios, alături de piesele brandului Karup Design.

1

Lemn masiv

Dacă îți dorești un spațiu cât mai fresh, dar totodată și primitor, alege cu încredere piese de mobilier din lemn. Lemnul de pin, spre exemplu, este o investiție mereu inspirată.

Mai ales pentru că oferă o mulțime de beneficii. Pe lângă faptul că este estetic și ecologic, principalul avantaj al acestuia îl reprezintă durabilitatea. O altă trăsătură a acestui tip de lemn este parfumul discret dar remarcabil, care oferă interiorului o aromă naturală și relaxantă.

2

Forme grațioase

Atunci când alegi patul, îndreaptă-ți atenția către formele rotunjite, care s-au dovedit a fi nu doar practice din punct de vedere al siguranței, cât și estetice prin faptul că oferă încăperii un aer mai armonios.

Paturile din colecțiile Twist și Senza sunt din lemn masiv, oferind confort maxim și etalând un design unic.

3

Mai multe posibilități

Dacă dorești să economisești fiecare centrimetru, un pat dublu cu o lățime de 140 cm reprezintă alegerea cea mai potrivită. Ca particularitate interesantă și practică, în cazul modelelor Elan, Dock Comfort sau Japan Raw, poți utiliza rama extinsă pe post de noptieră.

Iar dacă dorești ca patul să fie extensibil, îți recomandăm să alegi pe canapeaua din colecția Blues - care se poate transforma cu ușurință într-un pat spațios de două persoane.
Versatilitate? La superlativ!

Pentru mai multe idei...