Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

O nouă viață pentru o vilă veche

Ola Nadolny este un arhitect care a cumpărat și renovat o vilă cu o vechime de mai bine de 100 de ani, de lângă Varșovia. Din punct de vedere al design-ului și-a dorit să refacă, pe cât posibil, elementele de design clasice și originale ale interiorului. Scările au fost restaurate, s-au păstrat ușile originale din dormitor, iar vechea podea din lemn a fost recondiționată

”Am știut din prima clipă că stilul în care vreau să-mi decorez casa este clasic, antebelic.”

Te gândești să cumperi o casă veche, sau ai deja una? E un moment excelent să o renovezi. Te invităm să vezi cum Ola și-a refăcut și amenajat noua casă, respectându-i valoarea istorică, folosind materiale atemporale și durabile și punând în evidență tot ce ne face să ne simțim cu adevărat... „acasă”.

Uneori, când am starea necesară, experimentez și imi asum riscuri. Spre exemplu, adaug interiorului o piesă deosebită, poate chiar extravagantă. Acest abajur suspendat, din pene naturale, este un exemplu excelent al unui astfel de experiment - unul reușit.

Natural, bineînțeles!

Când vine vorba de textile, încerc să pun accentul pe țesături din bumbac și in. O față de masă pentru living, un șorț, o față de pernă... Aceste piese sunt de neînlocuit. Piesele ceramice sunt creațiile mele originale, modelate în atelierul meu și se potrivesc perfect cu textilele.

Îmi place să potrivesc accesorii elegante pieselor ceramice pe care le creez. Un vas pentru unt din sticlă, în cel mai clasic stil; tacâmuri aurii - le vei găsi pe masa mea în fiecare zi. Și asta pentru că am convingerea că trebuie să ne bucurăm de lucrurile și de momentele frumoase în fiecare zi.

Creează-ți propriul spațiu!

Iubesc diversitatea și combinațiile insolite. Printr-un proces de trial and error, încerc să concep interioare coerente, în care design-ul contemporan se înlănțuie cu nestemate găsite în magazinele de antichități.

Lasă-te inspirat de ideile arhitectului Ola chiar...