Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Pregătește-ți și patul pentru toamnă

În zilele ploioase de toamnă mare este tentația de a petrece timpul cuibărit în pat cu o carte în mână, nu-i așa? O cană cu ceai fierbinte, multe perne, o pătură pufoasă și poate chiar o blană, aceasta este rețeta pentru o atmosferă confortabilă în astfel de momente.

Inspiră-te din viziunea noastră despre cum să-ți faci patul să aibă un aspect autumnal!

Dormitorul în haine de toamnă

Profită de puterea nuanțelor de portocaliu, galben și roșu cărămiziu! Acestea „încălzesc” optic un decor interior într-o paletă neutră. Ai nevoie doar de câteva accesorii. Pernele decorative sunt ideale pentru astfel de mici transformări. O impresie de armonie se obține prin combinarea culorilor de pământ cu nisipiul.

Inspiră-te din hygge-ul nordic

Sentimentul de confort și siguranță este sinonim cu stilul de viață hygge, pe care îl vei aprecia pentru dormitorul tău cu tematică de toamnă. Așa că, înconjoară-te cu pături pufoase, blănuri moi și culori liniștitoare. Și, mai presus de toate, nu uita să îți faci provizii de lumânări parfumate.

Modele în carouri

Nu există un model mai potrivit pentru toamnă decât carourile, care, sperăm să nu se demodează niciodată. Cine poate rezista acelui sentiment reconfortant de a se înveli cu o pătură mare în carouri? Dar dacă modelul în carouri nu este alegerea ta pentru a da tonul întregului dormitor, folosește-l doar pe câteva perne mai mici.

Joacă-te cu texturile

Combină diferite tipuri de materiale și lăsă-le să lucreze asupra simțurilor tale! Folosind un material în relief în contrast cu pielea de căprioară sau o catifea fină vei asigura dinamism interiorului și îți va gâdila receptorii tactili. Nu exclude nici combinațiile mai extravagante - ce-ar fi să adaugi niște perne din piele și să folosești o blană de oaie în loc de cuvertură?

Îți dorești să descoperi mai multe idei și produse?