Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Pregătește-ți patul pentru primăvară!

Fără îndoială, somnul de calitate stă la baza bunăsării psihice și fizice. Trebuie să ne trezim mereu plini de energie, mai ales primăvara. Pentru a te odihni așa cum trebuie, îmbracă-ți patul în straie de primăvară! Culorile fresh, modelele florale și texturile delicate joacă un rol principal într-un astfel de decor.

Așa că inspiră-te din ideile și sfaturile noastre și amenajează-ți dormitorul fix pe gustul tău!

1

Axează-te pe materiale subțiri

Primăvara este despre lejeritate și varietate. De aceea, recomandarea noastră e să depozitezi așternuturile întunecate și groase și să le înlocuiești cu unele mai subțiri și lejere.
N-ai cum să dai greș cu o lenjerie de pat din bumbac - este moale, respirabil, absoarbe bine umezeala și se potrivește pentru orice sezon! Bumbacul percale se adaptează bine și temperaturii corpului. În plus, rezistă la spălarea frecventă și poate fi călcat ușor.

2

Alege culori deschise

Poți ilumina încăperea cu ajutorul unei palete de culori pastelate. Nu contează dacă preferi rozul pudră, verdele salvie sau albastrul deschis - cu cât e mai deschisă cu atât mai bine! Astfel de nuanțe te ajută să mărești și să iluminezi în mod optic spațiul.

3

Pune accentul pe modele florale

Persoanele romantice vor aprecia detaliile florale - modele mici arată elegant și delicat. De asemenea, servesc drept „ghid” pentru alegerea paletei de culori din cameră - alege accesorii care au o nuanță și structură similară cu lenjeria de pat, însă într-o singură culoare.

4

Folosește nuanțe puternice

Galbenul și verdele intens sunt culori tipice de primăvară care aduc o stare de bine. Poți combina ambele culori simultan. Vei crea, astfel, un vibe optimist într-un interior prea alb sau în nuanțe de gri.

Descoperă mai multe sfaturi și inspirații!