REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Organizează-ți ingenios bucătărie după recomandările bloggeriței Andi Bitay

Andi Bitay din Ungaria este pasionată de sustenabilitate și minimalism, iar blogul său, Maison, este condus de ani de zile după aceste principii. Ea încearcă să își decoreze casa, inclusiv bucătăria, cu gândul la funcționalitate, de aceea accesoriile practice sunt o necesitate pentru viața ei de zi cu zi. Citește sfaturile lui Andi și învață și tu secretele depozitării profesionale!

„Am renovat bucătăria în urmă cu aproximativ un an. Pentru ceva timp după această renovare, m-am tot gândit că depozitarea în dulapuri ar putea fi mai practică pentru a economisi spațiu sau, pur și simplu, de a-mi ușura munca.

În cele din urmă, am găsit niște super accesorii la Bonami, care au făcut o mare diferență. De fapt, au avut un impact atât de pozitiv asupra mea, încât am regândit complet modul în care depozitez lucrurile de care chiar am nevoie.”

„În primul rând, identifică punctele cele mai problematice, situațiile de zi cu zi, care ar pute fi îmbunătățite! Odată ce le ai, este timpul să găsești și soluții.

Astfel vei avea acces mai ușor la ustensilele sau vasele de bucătărie și vei avea o bună vizibilitate la ce ai în stoc.
Eu îți împărtășesc din experiența mea.”

O tavă rotativă care pune totul la îndemână

„Poate că vă este cunoscut tuturor modul în care fiecare dimineață începe cu răscolitul în dulap pentru a găsi vitamina C, tableta masticabilă pentru copii, cutia cu cereale, pliculețele de ceai. Tăvița rotativă este o invenție super simplă, dar grozavă. Este o mică tavă de plastic, cu o margine ridicată, pe care încap toate lucrurile menționate mai sus. Rotind tava acestea sunt ușor de scos și pus la loc.

Ca să nu mai spunem că este foarte distractiv să o învârți.”

Recipient și suport din ceramică

„Un accesoriu frumos și elegant, acest suport de depozitare își găsește locul perfect pe blatul din bucătărie. Jumătatea din spate este un recipient pentru linguri de lemn și alte ustensile pentru gătit. Eu am folosit-o pentru cuțite. Iar partea din față este concepută pentru a fi un suport pentru un telefon, o tabletă sau o carte de bucate.

Chiar era o problemă în a găsi un loc pentru a pune la vedere cartea de bucate sau tableta în timp ce gătesc, dar acum s-a rezolvat.”

Pe trepte, la vedere

„Nu este deosebit de frumoasă, dar este foarte practică, această scară mică. O poți pune într-un dulap sau în cămară, eu am pus-o în frigider pentru că acolo aveam o problemă serioasă să caut printre borcane. Este un suport cu trepte antiderapant, în esență, cu etajere, pe care, atunci când stivuiești borcanele vei avea o mai bună vizibilitate.”

Raftul de condimente rabatabil

„Este ideal pentru pentru persoanele mai mici de înălțime. Singura problemă cu rafturile noastre de condimente era că nu puteam ajunge la ele decât urcată pe o treaptă. Voi fi sinceră, la început am fost puțin sceptică în legătură cu acest sistem de depozitare metalic și retractabil, dar am vrut să îl încerc. Ceea ce a fost destul de riscant, având în vedere că trebuie să găurești un raft pentru a-l fixa.

Este ușor de asamblat, iar condimentele pe care le folosești cel mai des vor fi întotdeauna la îndemână. Datorită construcției sale eșalonate, îți pune la dispoziție un spațiu de depozitare destul de mare.