REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

O masă în stil romantic la o nuntă restrânsă

Ce ar putea fi mai potrivit pentru o zi atât de specială decât o ceremonie simbolică, la care să fie prezenți doar cei mai dragi ție? Relaxat și înconjurat de familie și prietenii apropiați, bucură-te de o atmosferă dezinvoltă și romantică!

Îți surâde ideea unei petreceri restrânse și o masă în stil romantic? Inspiră-te și ține cont de sfaturile noastre de mai jos!

Simplitate mai presus de toate

Practic, nu vei avea nevoie de o masă lungă și impozantă. O masă obișnuită și câteva scaune sunt suficiente. Alege materiale de calitate și piese simple, dar remarcabile, mereu în tendințe! De exemplu, aceste scaune cu forme rotunjite arată mereu (nu numai în fotografii) foarte elegante.

Spațiu sufficient

Pentru ca invitații să se simte confortabil așezați la masă, asigură-te că fiecare persoană are un spațiu de cel puțin 60 x 40 cm. Pentru șase scaune, alege o masă dreptunghiulară, care să măsoare cel puțin 90 x 160 cm. Întinde apoi peste ea o față de masă simplă, albă, pe care să o completezi cu două naproane împletite în culorile mocca și roz pudră.

Aranjament în nuanțe blânde

Nu experimenta alegând vesela în culori vibrante! Eleganța este asigurată mai ales de vasele din porțelan alb, cu marginile colorate decent. Cu siguranță va trebui să ai un set complet, care să includă farfurii de diferite dimensiuni pentru fiecare invitat - farfurii de servire, dar și farfurii adânci de supă. Este indicat ca paharele și carafele să fie transparente pentru că vei obține mai degrabă o impresie festivă și de lux cu ajutorul tacâmurilor în nuanțe aurii sau de cupru.