REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

La Forma - noi piese de mobilier pentru relaxarea la aer

Transformă-ți grădina, terasa sau balconul într-un loc elegant, unde să petreci relaxat zilele și serile calde de vară. Începe prin alegerea mobilierului de grădină confortabil, care să nu se decoloreze la primele raze de soare sau să mucegăiască după câteva picături de ploaie.

Și exact astfel de mobilier avem pentru tine. Amenajează o oază de confort în aer liber cu scaunele, fotoliile, șezlongurile, mesele și leagănele din noile colecții de mobilier de exterior La Forma.

Mobilier în stil scandinav

Dacă ești un iubitor al stilului „scandi”, atunci brandul La Forma este pe gustul tău. Creațiile acestuia sunt inspirate de minimalismul nordic.

Caracteristicile principale ale stilului scandinav includ simplitatea, funcționalitatea, materialele naturale, liniile fine și nuanțele calde de pământ. Aceste trăsături se regăsesc și la piesele de mobilier sau accesoriile de grădină La Forma.

Cu respect pentru natură

Mobilierul de grădină este realizat din materiale durabile și ecologice. Prin urmare, este potrivit mai ales pentru cei care tânjesc după o grădină frumos amenajată și se gândesc la mediu. Toate produsele îndeplinesc condițiile europene de reciclare.

Cel mai des utilizat material de către La Forma este lemnul exotic (de salcâm sau de eucalipt). Aceste tipuri de lemn rezistă la capriciile vremii, nu se usucă și nu cedează atacului insectelor sau mucegaiului. De asemenea, produsele din plastic și oțel sunt reciclabile.

Nu uita de accesorii!

Amplifică atmosfera relaxată cu ajutorul accesoriilor și decorațiunilor! Alege o paletă de culori variată, care va contrasta cu mobilierul în culori naturale. Perne decorative, pleduri, covoare de exterior sau diverse coșuri împletite sunt accesoriile practice pe care te poți baza.