-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

La Forma - noi piese de mobilier pentru relaxarea la aer

Transformă-ți grădina, terasa sau balconul într-un loc elegant, unde să petreci relaxat zilele și serile calde de vară. Începe prin alegerea mobilierului de grădină confortabil, care să nu se decoloreze la primele raze de soare sau să mucegăiască după câteva picături de ploaie.

Și exact astfel de mobilier avem pentru tine. Amenajează o oază de confort în aer liber cu scaunele, fotoliile, șezlongurile, mesele și leagănele din noile colecții de mobilier de exterior La Forma.

Mobilier în stil scandinav

Dacă ești un iubitor al stilului „scandi”, atunci brandul La Forma este pe gustul tău. Creațiile acestuia sunt inspirate de minimalismul nordic.

Caracteristicile principale ale stilului scandinav includ simplitatea, funcționalitatea, materialele naturale, liniile fine și nuanțele calde de pământ. Aceste trăsături se regăsesc și la piesele de mobilier sau accesoriile de grădină La Forma.

Nu uita de accesorii!

Amplifică atmosfera relaxată cu ajutorul accesoriilor și decorațiunilor! Alege o paletă de culori variată, care va contrasta cu mobilierul în culori naturale. Perne decorative, pleduri, covoare de exterior sau diverse coșuri împletite sunt accesoriile practice pe care te poți baza.