Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

La Forma - noi piese de mobilier pentru relaxarea la aer

Transformă-ți grădina, terasa sau balconul într-un loc elegant, unde să petreci relaxat zilele și serile calde de vară. Începe prin alegerea mobilierului de grădină confortabil, care să nu se decoloreze la primele raze de soare sau să mucegăiască după câteva picături de ploaie.

Și exact astfel de mobilier avem pentru tine. Amenajează o oază de confort în aer liber cu scaunele, fotoliile, șezlongurile, mesele și leagănele din noile colecții de mobilier de exterior La Forma.

Mobilier în stil scandinav

Dacă ești un iubitor al stilului „scandi”, atunci brandul La Forma este pe gustul tău. Creațiile acestuia sunt inspirate de minimalismul nordic.

Caracteristicile principale ale stilului scandinav includ simplitatea, funcționalitatea, materialele naturale, liniile fine și nuanțele calde de pământ. Aceste trăsături se regăsesc și la piesele de mobilier sau accesoriile de grădină La Forma.

Nu uita de accesorii!

Amplifică atmosfera relaxată cu ajutorul accesoriilor și decorațiunilor! Alege o paletă de culori variată, care va contrasta cu mobilierul în culori naturale. Perne decorative, pleduri, covoare de exterior sau diverse coșuri împletite sunt accesoriile practice pe care te poți baza.