Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Noutăți pentru iluminatul de interior

Corpurile de iluminat sunt mai mult decât simple surse de lumină. Sunt, de asemenea, accesorii elegante, care subliniază aerul unei încăperi. În plus, în funcție de intensitatea luminii, acestea pot induce stări de spirit diferite. De aceea, este important să alegi iluminatul potrivit, care să creeze atmosfera dorită de tine.

Descoperă noua ofertă de lustre, veioze, lampadare și aplice!

Lustre

Corpurile de iluminat suspendate sunt o caracteristică importantă a camerei, prin urmare, nu ar trebui alese întâmplător. O lustră impozantă va arăta frumos în living și în bucătărie deasupra mesei.

Alege dintre aceste piese originale și de design, care luminează și decorează un interior modern chiar și atunci când nu sunt aprinse!

Veioze

Veioze în multe culori, forme și modele! O veioză se potrivește cel mai bine pe birou, în dormitor pe noptieră, dar și pe comoda din living.

Lampadare și aplice

...sunt populare nu numai pentru că înfrumusețează orice cameră, ci și pentru că sunt practice.

Completând iluminatul general, acestea asigură iluminatul ambiental și de accent pentru a crea atmosferă sau a ilumina o anumită zonă de interes.