REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Mobilier de depozitare în stil boem

În locuința ta, materialele naturale sunt în prim plan, designul ales e neconvențional și, cel mai important, cozy? Atunci înseamnă că te regăsești în stilul boho!

Însă cum poți alege spații de depozitare practice și adecvate pentru un astfel de interior nonconformist? Răspunsul îl găsești în selecția noastră de comode, dulapuri și biblioteci!

Caracteristici și forme

La fel ca cei care iubesc acest stil, un astfel de mobilier exprimă relaxare, e colorat, însă nu creează senzație de aglomerare. Materialele naturale și texturile interesante joacă un rol important în stilul boem și creează o impresie interesantă pentru toate simțurile.

De exemplu, ușile comodelor și ale dulapurilor au un design netradițional și original - au, de exemplu, un decor făcut din sfoară de bumbac, ratan sau un mozaic colorat din lemn. Dulapurile au, în general, picioare lungi, astfel încât piesele mai robuste să pară mai ușoare.

Materiale

Când alegi mobilă în stil boem, axează-te pe naturalețe. Un desen unic al lemnului iese frumos în evidență, chiar și cu toate „imperfecțiunile” care fac parte în general din materialele naturale.

În contrast cu lemnul solid, elementele aurii, arămii sau alte astfel de accesorii metalice arată minunat. De exemplu, pot apărea ca detalii la picioarele piesei de mobilier sau ca mânere originale la sertare.

Culori

Nuanțele neutre de alb, bej și crem sunt o bază excelentă pentru interiorul în stil boho, mai ales dacă nu vrei să experimentezi prea mult.

Dacă vrei, totuși, să cumperi o piesă dominantă care să aducă un accent special în decor, nu vei da greș cu nuanțe intense, precum teracotă, măsliniu, smarald sau muștar.

Accesorii

Decorațiunile originale, accesoriile și plantele sunt o parte importantă a stilului boho. Așa că nu uita să faci loc unor statuete, ghivece de flori, tabloului preferat sau unui sfeșnic de lumânare pe raftul bibliotecii sau pe partea de sus a comodei. Lucrurile mici sunt cele care te vor ajuta să creezi atmosfera potrivită în interior.

Găsește mai multă inspirație pentru spații de depozitare direct pe pagina întregii categorii de produse!