Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Mobilier de depozitare în stil boem

În locuința ta, materialele naturale sunt în prim plan, designul ales e neconvențional și, cel mai important, cozy? Atunci înseamnă că te regăsești în stilul boho!

Însă cum poți alege spații de depozitare practice și adecvate pentru un astfel de interior nonconformist? Răspunsul îl găsești în selecția noastră de comode, dulapuri și biblioteci!

Caracteristici și forme

La fel ca cei care iubesc acest stil, un astfel de mobilier exprimă relaxare, e colorat, însă nu creează senzație de aglomerare. Materialele naturale și texturile interesante joacă un rol important în stilul boem și creează o impresie interesantă pentru toate simțurile.

De exemplu, ușile comodelor și ale dulapurilor au un design netradițional și original - au, de exemplu, un decor făcut din sfoară de bumbac, ratan sau un mozaic colorat din lemn. Dulapurile au, în general, picioare lungi, astfel încât piesele mai robuste să pară mai ușoare.

Materiale

Când alegi mobilă în stil boem, axează-te pe naturalețe. Un desen unic al lemnului iese frumos în evidență, chiar și cu toate „imperfecțiunile” care fac parte în general din materialele naturale.

În contrast cu lemnul solid, elementele aurii, arămii sau alte astfel de accesorii metalice arată minunat. De exemplu, pot apărea ca detalii la picioarele piesei de mobilier sau ca mânere originale la sertare.

Găsește mai multă inspirație pentru spații de depozitare direct pe pagina întregii categorii de produse!