REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Minimalism urban

Tavane înalte, ferestre mari și camere luminoase, cu parchet din stejar. Apartamentele clasice, din clădirile vechi, au un design inconfundabil, care prin farmecul lor atrage iubitorii stilului urban. Dacă te numeri printre fericiții posesori ai unei astfel de locuințe, evidențiază frumusețea elementelor interioare cu ajutorul pieselor de mobilier simple, accesoriilor funcționale și a unei palete de culori de bază.

Alege calitatea și nu cantitatea și bucură-te de un interior aerisit, fără să încarci inutil spațiul. Este singura modalitate prin care vei reuși să te detașezi complet de problemele cotidiene și să trăiești din plin orice moment.

Interior aerisit

Preferi calitatea în detrimentul cantității? Nu te înconjura de lucruri inutile! Abia atunci te vei putea concentra pe deplin pe fiecare activitate și te vei bucura de viață din plin.

Florile artificiale

...sunt soluția perfectă pentru cei care petrec timpul mai mult la birou decât acasă. Acestea nu au nevoie de îngrijiri speciale și pot fi amplasate și în locuri fără lumină naturală suficientă.

Cauți inspirație pentru living?