REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Bambusul, materialul viitorului


Designerii și producătorii caută, din ce în ce mai intens, moduri de a minimiza impactul asupra naturii și de a recicla eficient, menținând totodată, procesul simplu de fabricație. Bambusul îndeplinește toate aceste cerințe.

De aceea este un material foarte popular folosit la fabricarea de mobilier ușor și rezistent, accesorii de modă sau gadgeturi practice și funcționale pentru baie și bucătărie. Vino alături de noi, descoperă-i farmecul și inspiră-te pentru a aduce un plus de natură în casa ta!

Planta miraculoasă din Asia

Încă din antichitate, chinezii au descoperit versatilitatea acestui material. Recent, a început să fie remarcat și în țările occidentale, tocmai pentru calitățile excelente. Popularitatea acestuia se justifică. Este un material ușor, rezistent și la preț mic.

Bambusul crește rapid, este biodegradabil și reduce considerabil amprenta de carbon - în comparație cu lemnul. Este folosit pentru structura de rezistență a construcțiilor, mobilier sau chiar veselă și produse de igienă.

Știai că bambusul NU este un arbore? Bambusul este o plantă, ale cărei tulpini, goale pe interior, pot atinge înălțimi de 40 metri.

Ultimele trenduri cer includerea acestui material pe lista materialelor ideale pentru designul interior.

Un scaun din bambus va completa armonios locuința ta, de exemplu.

Unde să-l folosești? În orice încăpere!

Camera de zi, holul, baia, sau chiar la exterior. Mobilierul din bambus nu este afectat de contactul cu intemperiile. La prima vedere, acest material arată ca lemnul, însă, spre deosebire de acesta, nu își schimbă forma și nu se crapă. Desenul său interesant îi completează armonios cromatica.

Îți e teamă că, dacă optezi pentru piese din bambus, îi furi cina unui ursuleț panda? Nu îți face griji, aceștia sunt pretențioși - consumă doar mugurii anumitor specii, ce nu se pretează pentru procesarea industrială. ♥