Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un living adaptabil în spiritul mansardelor din New York

Frumusețea imperfecțiunilor texturilor cu aspect nefinisat în contrast cu metalul rece? Este exact ceea ce creează atmosfera unică a studiourilor inspirate de estetica urbană a vechilor fabrici de la începutul secolului trecut. Dacă ești unul dintre admiratorii acestui stil, dar crezi că este potrivit doar pentru spații generoase, nu te descuraja. Cu piesele potrivite, te poți răsfăța cu acest farmec „aspru” și într-un apartament mai mic.

1

Accent pe forme și materiale simple

Pentru a garanta senzația de spațiu aerisit alege piesele dominante, cum ar fi canapeaua sau măsuța de cafea, în forme simple și, dacă este posibil, realizate din materiale naturale ușoare. Prin urmare, lemnul de pin, metalul subțire și structurile fin împletite pentru mese, fotolii și lampadare sunt ideale.

2

Pariază pe canapeaua extensibilă

Pentru a profita la maxim de fiecare centimetru, alege mobilierul care îți oferă mai multe posibilități de utilizare. De exemplu, canapeaua Roots are un cadru reglabil și saltea flexibilă.

Cu doar câteva mișcări simple, poți crea încă două piese de mobilier din acesta - un pat mare și o canapea confortabilă pentru home cinema. Pe scurt, soluția ideală dacă vrei să ai loc suficient pentru prietenii invitați să vizionați împreună câteva filme și seriale pe Netflix.

3

Piese multifuncționale practice

Ai nevoie de un taburet, de un suport pentru picioare lângă fotoliu, dar și de o măsuță auxiliară? Combină-le pe toate într-o singură piesă de mobilier! Aceasta îți oferă confortul picioarelor obosite, loc de șezut, iar datorită blatului din lemn este o măsuță de cafea frumoasă și practică. Se adaptează perfect necesităților tale. Ba îți oferă chiar și spațiu de depozitare pentru pături, reviste sau jucării.

4

Jocul culorilor

Cel mai simplu mod de a-ți amenaja interiorul este cu ajutorul accesoriilor textile. Cea mai ieftină variantă o reprezintă pernele, deoarece le poți schimba culoarea și modelul cu noi fețe de pernă în funcție de sezon sau oricând ai nevoie de un decor nou. Nu ezita să experimentezi, culorile saturate și distinctive se potrivesc stilului industrial. Nu dai greș dacă respecți regula culorilor în designul de interior: 60:30:10. Culoarea de bază, cu rol de echilibru ar trebui să câștige cea mai mare pondere în cameră. A doua aleasă trebuie să formeze o pereche armonioasă cu aceasta, iar restul spațiului poate fi alocat celei mai puternice nuanțe.

Mai multe idei, mai multe piese de mobilier variabile