REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Aruncă o privire în noul living al Roxanei de la Prinlume!

Iubește design-ul vestimentar, IT-ul, călătoriile, este influencer și o super mamă. Roxana este unul dintre cei doi oameni din spatele blogului de călătorii Prinlume, care ne inspiră mereu cu postările și cu deciziile ei importante, cum ar fi aceea de a renunța la viața din Olanda pentru a se intoarce în România, unde a luat-o de la zero într-o casă nouă.

Pentru Roxana, „acasă” este acel loc în care îți place să nu faci nimic. Să te întinzi pe jos, pe un covor pufos și să citești o carte de povești cu cel mic. A ales să înceapă amenajarea noii căsuțe cu livingul, fiind locul unde petrece cel mai mult timp, un spațiu luminos și frumos. Vino să descoperim împreună această amenajare de la zero!

Must-haves în living

Mutarea într-o casă nouă reprezintă o etapă incitantă în viața unei familii, însă poate deveni și stresantă. Amenajarea spațiilor goale poate fi copleșitoare, dar Roxana a ales să facă alegeri emoționale, care să se potrivească întregii familii.

„Nu am ales un stil anume, dar am pornit de la unul cât mai minimalist, cât mai puțin încărcat, pe care apoi l-am „accesorizat” cu diverse detalii mai atipice: o canapea în culoare mai neobișnuită (însă pastelată și domoală), o comodă complet albă, mici accente de lemn, un ghiveci mai deosebit, o etajeră în stil industrial etc. În final, e un mix de stiluri, însă până la urmă, asta am vrut să obținem."

Totul începe de la masa de dining

Masa de dining este piesa centrală a oricărui living, având întrebuințări multifuncționale. Este locul unde iei masa cu familia, ai cele mai interesante conversații, locul unde copiii își fac temele sau unde se adună familia extinsă de sărbători. De culori, forme și dimensiuni diverse, masa de dining poate aduce viață unei cameră, la fel și scaunele. Roxana a optat pentru o masă mare, rotundă, de lemn.

„Cea pe care am ales-o e mai mare decât ne-ar fi trebuit, însă am ales-o special așa, ca să putem să ne adunăm la masă cu familia sau prietenii. Scaunele ne-au dat ceva bătaie de cap, a durat foarte mult să le alegem. În final am ales niște scaune care ne-au plăcut la nebunie, gri deschis, din textil. Din punctul nostru de vedere, sunt absolut minunate, chiar daca riscăm să le murdărească copiii destul de ușor, fiind din material textil."

Spații de depozitare

Livingul nu este doar camera unde ne primim musafirii, ci și un spatiu pentru a depozita diferite lucruri. De aceea, avem nevoie să îmbinăm latura estetică cu cea funcțională pentru o utilizare optimă.

„Am ales comoda de televizor (noi neavând televizor) în special pentru spațiul de depozitare. Și pentru că nu a fost fezabil să avem doar o comodă pentru depozitare, am ales apoi și o bibliotecă. Oricât de mult am vrea să păstram un living curat, liber, fară prea multă mobilă, cu doi copii mici nu e foarte realizabil."