REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Încălzește-ți atmosfera casei iarna aceasta
by Sandra Stoicovici

Când este frig afară și se întunecă devreme petrecem inevitabil mai mult timp acasă. Soluția pentru a trece mai ușor peste o iarnă lungă este să te bucuri de o atmosferă cât mai călduroasă și primitoare în casa ta.

Sandra Stoicovici (Littlestoriesofmylife și Littlestoriesathome) este content creator și o mare iubitoare de plante și home deco, de estetică și frumos. Îi place să spună povești prin fotografii și să inducă o stare de bine tuturor celor care o urmăresc. Selecția Sandrei de articole textile călduroase, corpuri de iluminat și decorațiuni te ajută să-ți încălzești nu doar cuibul, dar și sufletul. Inspiră-te!

Iarna este perioada pe care îmi place să o petrec cât mai mult acasă. Cum simt primul frig, mă gândesc la Crăciun și sărbătorile alături de familie, la cadouri frumoase și la mai mult timp pentru cuplu și pentru sufletul meu."

Îmi place să dau viață prin culori, lumini sau texturi. Lucrul pe care îl consider cel mai important este să ai plante în casă. Acestea o să îți dea mereu o stare de bine, dar și un plus de vitalitate căminului tău.

Alege texturi călduroase

Mi se pare important să alegi texturi moi precum păturici pufoase sau așternuturi confortabile. La calitatea somnului și căldura dormitorului contribuie lenjeria de pat de la Linen Tales, pe care o ador efectiv, dar și păturica verde smarald cu dungi albe care îmi oferă mereu căldură când vreau să citesc o carte.

De asemenea, covoarele din sufragerie și dormitor, toate cu același model, au transformat casa într-una super cozy și confortabilă mersului în picioarele goale, iar Jazz, cățelul nostru, le îndrăgește și el.

Adaugă confort cu lumina potrivită

Iluminatul cald este o necesitate pentru decorul de toamnă-iarnă. Pe măsură ce zilele se scurtează, folosește mai multe surse de iluminat cu lumină caldă în casa ta pentru senzația de confort și liniște.

„La fel de important este să dai căldură diverselor colțuri din locuința ta cu veioze, lampadare sau lumănări aromate. Un item preferat de la Bonami este veioza aurie Markslöjd, cu un design frumos scandinav, disponibilă în mai multe culori."

Alege culorile și accesorile potrivite

Paleta de culori pe care o alegi poate avea un efect puternic asupra modului în care te simți într-o locuință. Dacă vrei să încălzești atmosfera din casă, Sandra îți recomandă să alegi culori calde, neutre, precum alb, bej, gri, cu accente de verde, roșu, galben, portocaliu sau auriu.

Accesoriile pot face din timpul petrecut iarna acasă, cu cei dragi, o experiență și mai frumoasă. Pe măsură ce faci trecerea de la toamnă la iarnă, adaugă accesoriile potrivite în colțurile preferate din casa ta. Pentru Sandra, accesorii importante sunt felinarele, veiozele și lumânările parfumate.