Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Acasă ca în vacanță: Africa cea colorată

Pentru mulți dintre noi, Africa este un continent învăluit într-o aură misterioasă. Iar dacă, în general, te fascinează lucrurile sălbatice și diversitatea culturală, atunci poți aduce puțin din acest vibe chiar și la tine acasă.

Știi ce trebuie să iei în considerare când amenajezi locuința în stil african? Lasă curajul și unicitatea să predomine în decor și inspiră-te din ideile noastre!

Întoarcerea la rădăcini

Într-o lume acaparată zilnic de tehnologie, un interior în stil african este exact ca un balsam de relaxare completă pentru suflet.

Iar un astfel de stil merge mână-n mână cu elementele naturale. Rolul principal este jucat aici de către lemnul colorat în nuanțe închise, care merge perfect cu pielea, gresia și niște accente metalice.

Accent pus pe contrast și accesorii

Într-un interior african, negrul și maroul închis joacă un rol cheie, de bază. Pentru a revitaliza puțin tot decorul, adaugă accente colorate în nuanțe calde de galben, cărămiziu și roșu. Ideal, la perne și la covor.

Alte elemente importante sunt obiectele de artă care au un vibe misterios și special. Pe lângă vaze și statuete, adaugă și o oglindă interesantă.

Lumina potrivită

Poți întregi atmosfera din cameră alegând lumina potrivită. Cu siguranță vei prefera o lumină mai caldă și mai blândă. Combină mai multe tipuri de iluminat - de la lustră până la lampadare - și nu uita nici de niște lumânări parfumate pentru serile de vară mai romantice... și nu numai!

Descoperă mai multe sfaturi și inspirații!