REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Material: Piele

Visezi să îți amenajezi casa cu mobilier clasic, atemporal care să reziste cu stoicism trecerii timpului, dar și tendințelor efemere de design? Probabil că piesele de mobilier realizate din piele (ca material în rol principal) își vor găsi locul în decorul tău de acasă.

Am putea spune că acest material are mai multe fețe. Poate arăta fin și elegant într-un decor clasic sau modern, dar nu lipsește nici din interioarele în stil industrial, unde frumusețea acestui material natural se combină perfect cu aspectul rece și brut al metalului. Alegerea este a ta ♥

Avantajele mobilierului din piele

Pielea naturală este fină și plăcută la atingere. Pielea este un material versatil, elegant și atemporal.

Este alegerea ideală pentru persoanele alergice la praf și acarieni. Corect tratată, pielea este rezistentă la mucegai, molii și bacterii. Nu se pătează ușor, nu-și subțiază textura, mirosurile și murdăria nu pătrund în material.
Este considerată un simbol al luxului.

Investiție pe termen lung

Te gândești de ceva vreme să cumperi o canapea din piele, dar prețul te descurajează? Ține cont de toate aspectele: aspect, confort, spațiu și buget! Investiția într-o piesă de mobilier de piele naturală este de lungă durată.
O piesă din materiale de calitate poate fi folosită de generații la rând.

Varianta mai ieftină este pielea artificială, care nu rezistă la fel de mult ca pielea naturală, dar poate fi disponibilă în mai multe culori, nu se decolorează dacă stă în lumina soarelui și se întreține mai ușor.