Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Bonami makeover: spațiu de joacă acasă la Ewa Farna

Am ajutat-o pe cântăreața Ewa Farna din Cehia să transforme o cameră nefolosită, dar cu potențial mare, într-un spațiu cozy și multifuncțional. Știi cum poți avea o spațiu de joacă și o cameră pentru oaspeți în același loc în doar câțiva metri pătrați? Descoperă la noi!

Avem o mulțime de idei despre ce accesorii să alegi astfel încât copilul tău să nu se plictisească de ele în zona sa de joacă. ♥

Împarte spațiul pentru copii în mai multe zone funcționale.

Zona de joacă și colțul de lectură pot fi completate de un pat pentru somnul de după-amiază sau pentru dormitul noaptea.

Ia o cutie mare, de preferat cu roți, în care poți ascunde imediat toată dezordinea făcută de copii la zona cu jucării.

Într-o cameră cu pereți înclinați, dulapurile încorporate sunt niște adevărate comori. Poți depozita în ele jucării, cărți sau orice ai nevoie.

De aceea noi le-am păstrat, însă le-am vopsit în culoarea pereților.

O cameră cu pereți și tavan înclinat necesită piese de mobilier joase care să fie confortabile atât pentru un copil, cât și pentru un adult.

De exemplu, noi am ales un pat fără picioare, de dimensiunea 90 x 200 cm, pentru oaspeți.

În zona de joacă a copiilor nu trebuie să fie o exagerare de tot felul de modele drăgălașe. La fel ca Ewa, poți alege o combinație jucăușă de culori, iar în locul modelelor cu trenulețe și norișori, optează pentru modele tropicale.

Vei putea ține acest decor mai mult timp deoarece nu va trebui să-l schimbi în funcție de ultimii eroi preferați ai copilului tău.

Cum a luat naștere acest makeover?

Află cum a decurs totul de la colega noastră Naty, care fost responsabilă de acest proiect.