Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un living sustenabil, care îți va fi alături toată viața

Calea spre un mod de viață sustenabil implică: reciclare, materiale naturale și alegerea unor piese de mobilier ce rezistă vicisitudinilor timpului. Dacă ești pe cale să te așezi la casa ta, sau poate vrei doar să-ți renovezi living-ul și pui accentul nu pe cantitate, ci pe calitate, material și măiestria prelucrării acestuia, ți-am pregătit o selecție de piese ce nu te vor lăsa rece, ci îți vor încălzi inima de fiecare dată când vrei să te bucuri de cuibul tău de relaxare.

Materiale ce respectă mediul înconjurător

Pentru a te bucura de mobilier și decorațiuni pentru tot restul vieții, ba chiar să le lași moștenire generațiilor viitoare, alege materiale sustenabile și durabile, cum ar fi lemnul natural certificat, metalul, sticla sau betonul.

Piesele de mobilier din piele reciclată, combinate cu accesorii din fibre naturale, salvează mediul înconjurător și arată fantastic în același timp.

Sugestia noastră - Soiurile de lemn exotic sunt durabile și solide, având adesea un model distinctiv și o textură caldă.

Lumini naturale și... industriale

Problema iluminatului poate fi, și ea, rezolvată într-un mod sustenabil. Lămpile metalice vechi, dintr-o fabrică sau dintr-un garaj abandonat, pot concura oricând cu suratele lor noi-nouțe. Odată cu ele, vei aduce în living-ul tău o briză tonică de stil industrial.

Pluta, iuta, hârtia reciclată, chiar și o anvelopă veche - toate au un lucru în comun: reprezintă baza ideală pentru un candelabru original, ce va fi admirat ani și ani de-a rândul.

Sfat de încheiere

Sfatul nostru de încheiere: Prin păstrarea unei cromatici neutre, livingul devine atemporal și nu va mai fi nevoie să schimbi accesoriile în funcție de sezon, trenduri sau stări de spirit.