REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Un living sustenabil, care îți va fi alături toată viața

Calea spre un mod de viață sustenabil implică: reciclare, materiale naturale și alegerea unor piese de mobilier ce rezistă vicisitudinilor timpului. Dacă ești pe cale să te așezi la casa ta, sau poate vrei doar să-ți renovezi living-ul și pui accentul nu pe cantitate, ci pe calitate, material și măiestria prelucrării acestuia, ți-am pregătit o selecție de piese ce nu te vor lăsa rece, ci îți vor încălzi inima de fiecare dată când vrei să te bucuri de cuibul tău de relaxare.

Materiale ce respectă mediul înconjurător

Pentru a te bucura de mobilier și decorațiuni pentru tot restul vieții, ba chiar să le lași moștenire generațiilor viitoare, alege materiale sustenabile și durabile, cum ar fi lemnul natural certificat, metalul, sticla sau betonul.

Piesele de mobilier din piele reciclată, combinate cu accesorii din fibre naturale, salvează mediul înconjurător și arată fantastic în același timp.

Sugestia noastră - Soiurile de lemn exotic sunt durabile și solide, având adesea un model distinctiv și o textură caldă.

Sfat de încheiere

Sfatul nostru de încheiere: Prin păstrarea unei cromatici neutre, livingul devine atemporal și nu va mai fi nevoie să schimbi accesoriile în funcție de sezon, trenduri sau stări de spirit.