REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Paleta de culori a canapelelor Bobochic este o bună inspirație

Pe lângă faptul că este locul perfect de relaxare, dar și pentru diversele întâlniri cu familia sau prietenii, canapeaua este elementul central din living. Datorită dimensiunii și poziției sale, iese în evidență indiferent de culoare sau stil. Dar trebuie menționat că o culoare bine aleasă are un efect estetic garantat care personalizează spațiul.

Inspiră-te de la Bobochic și alege o canapea cu design unic, dintr-o paletă variată de culori pentru un living care să te caracterizeze!

La ce să fii atent când alegi culoarea?

Cel mai important este să îți placă, iar al doilea criteriu este stilul de amenajare al încăperii. O culoare saturată sau un model pronunțat cu siguranță vor ieși în evidență, dar în combinație cu alte culori și modele pot provoca un haos vizual. De aceea, acordă atenție și culorilor mobilierului, podelelor și pereților din jurul canapelei.

Când alegi culoarea canapelei trebuie să te gândești la toți membrii familiei în special dacă ai copii mici și animale de companie. Pe o canapea în culori închise, poți camufla mai ușor murdăria. Culorile deschise, la rândul lor, dau impresia de un spațiu aerisit și îl măresc optic.

Canapele în culorile anului 2021

Te interesează tendințele în designul de interior și canapelele Bobochic? Găsești canapele în toate culorile anului 2021 în colecțiile acestui brand. Galben și gri, maro, albastru, roșu elegant, gri sau urban bronz - le avem pe toate la Bonami.

Află mai multe despre culorile din acest an în articolul nostru.