-15% la categoria Paturi cu codul NOAPTEBUNA15 * Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la categoria Paturi cu codul NOAPTEBUNA15 * Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Biblioteca în haine de primăvară

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

În ultimii ani, biblioteca a câștigat statutul de element original de design interior. Pe lângă cărți, într-o bibliotecă poți expune și accesorii decorative. Dacă alegi cu atenție decorațiunile, obții o combinație bine echilibrată de stil și culoare.

Și pentru că tot a venit primăvara, îți vom arăta cum să folosești decorațiunile pentru a-ți „asezona" biblioteca.

Produse

Decorațiuni de primăvară pentru bibliotecă

Poți împodobi rafturile bibliotecii tale cu tot felul de decorațiuni. Noi am ales un ceas colorat, o oglindă mică, suporturi de lumânări de design, lumânări parfumate și ghivece cu flori.

Dacă ești pasionat de jocuri de societate, nu te teme să dedici o parte a bibliotecii tale jocurilor. Același lucru este valabil, de exemplu, pentru discurile vinil sau suvenirurile din călătoriile tale. Biblioteca reflectă ceea ce îți place să faci.

TIP: Așază cărțile pe verticală și pe orizontală. Cărțile aranjate pe verticală încap mai bine pe rafturi, iar teancurile arată mai interesant. Apoi, peste ele se pot pune decorațiuni originale.

Luminează biblioteca folosind culori pastelate

O bibliotecă ar trebui să fie un spațiu liniștit. Dar asta nu înseamnă că va fi plictisitoare la prima vedere. Dimpotrivă! Nu te teme de accesorii colorate diferit. Acestea vor înveseli interiorul întregii încăperi și îți vor da o stare de spirit pozitivă și plină de energie ori de câte ori îți vei alege o carte de citit.

Primăvara este caracterizată mai ales de culorile pastelate, pe care le regăsim în natură. Așa că lasă să iasă în evidență rozul, galbenul, verdele și albastrul în nuanțe blânde și în casa ta.

TIP: Poți conecta grațios restul interiorului cu biblioteca prin a așeza pe masă o vază cu flori proaspete de primăvară, cum ar fi: lalele, narcisele sau zambile.

Literatură și artă

Dă o notă personală spațiului dedicat cărților și încorporează arta în biblioteca ta. Alege o pictură sau o sculptură și include-o în mozaicul teancurilor tale de cărți. Nu trebuie să găurești peretele, ci doar să sprijini tabloul de peretele din spate al bibliotecii. Temele florale aparțin primăverii, așa că alege un tablou care să reflecte acest anotimp vesel.

Inspirații similare