100 Lei sau 400 Lei reducere la comanda ta | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

iDesign

Fondat în 1974 de Bob Immerman, brandul iDesign se axează pe producția de articole de uz casnic de designer și produse de depozitare pentru o organizare mai eficientă și elegantă a casei. Astfel, brandul urmărește un obiectiv neschimbat - acela de a face viața de zi cu zi mai ușoară prin intermediul unor produse inovatoare la un preț accesibil. De asemenea, prin ambalajele sustenabile și materialele reciclate și reciclabile, iDesign se gândește și la mediul înconjurător în timpul producției.

3 motive pentru care să alegi iDesign

Pentru a avea o imagine de ansamblu mai bună a tuturor lucrurilor necesare acasă - aceasta este viziunea brandului american iDesign. Produsele sale se caracterizează prin preț accesibil, aspect simplu, culori delicate și, mai ales, funcție practică.

Versatilitatea produselor
Cutii, coșuri, tăvi - aceasta este doar o listă scurtă a produselor de depozitare pe care le oferă acest brand. Având un design inteligent și multifuncțional, poți aduce ordine cu ele în orice încăpere.

Inovație
Scopul principal al brandului iDesign este de a face viața de zi cu zi mai ușoară prin produsele sale. Pentru a atinge acest obiectiv, inovația este inerentă.

Pentru o planetă mai curată
Sustenabilitatea face parte din ADN-ul brandului. De aceea, se bazează pe ambalaje sustenabile, precum și pe materiale reciclate și reciclabile. Acest lucru merge mână în mână cu eforturile de a minimiza deșeurile.

Filtre și sortare
Seria
Calitate
Preț
În stoc
Reduceri
Noutăți
Filtre și sortare
Calitate
Preț
Disponibilitate
Sunt afișate 48 din 510 produse