-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Mobilierul în rolul eroului nevăzut al Crăciunului by Mădălina Bucur, Andreea Vîlcu și Pinkwish

Cu toții petrecem Crăciunul cu cei dragi și, cu siguranță, ei sunt cei mai importanți de Crăciun. Însă, există anumite piese de mobilier care sunt „eroii" mai puțin evidenți, pe care nu îi observăm neapărat, dar care sunt extrem de importanți în perioada Crăciunului. Vorbim despre scaunele care-ți susțin visele, de masa care-ți îndeplinește poftele sau de canapeaua care ți-i aduce alături pe cei dragi.

Piesele de mobilier ne sunt mereu alături, unesc întreaga familie și ne susțin, la propriu. Descoperă care sunt eroii nevăzuți pentru trei influenceri români, Mădălina Bucur, Pinkwish și Andreea Vîlcu și alege-ți și tu eroul nevăzut de Crăciun!

Mădălina Bucur: scaunele care sunt mereu aproape

Dintotdeauna, Crăciunul a însemnat pentru mine fericirea de a fi împreună cu familia. Este momentul de a încetini puțin ritmul și de a ne întoarce la noi, de a participa împreună la toate pregătirile de sărbătoare, de a redescoperi bucuria lucrurilor mărunte - aranjarea mesei, decorarea casei, pregătirea cadourilor pentru cei dragi, împodobirea bradului de Crăciun. Și cum pentru noi acum familia înseamnă și niște piciorușe și mânuțe mici, dornice să participe la fiecare experiență, îmi dau seama că toate aceste momente sunt posibile datorită unor ajutoare de nădejde - eroii nevăzuți ai Crăciunului nostru.

Cele patru scaune, pe care le mutăm peste tot prin casă, și care ne ajută în toate împrejurările în care mânuțele mici nu ajung acolo unde au nevoie - pe masă la aranjat farfuriile, pe blatul de la bucătărie la făcut turtă dulce, la decorat comoda din hol, sus pe dulăpiorul din living să stingă lumânările înainte de culcare sau la crengile de sus când împodobim bradul. Scaunele ne sunt mereu aproape și dincolo de momentele când suntem toți în jurul mesei. De exemplu, ca suport pentru cadouri, cutii cu globuri sau pentru pernele de pe canapea când ne prinde seara de Crăciun pe toți împreună, înveliți cu o pătură, iar copiii vor să adoarmă în brațele noastre.