Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok

Atenție! De acum, ne puteți contacta telefonic de luni până vineri între 8:00 - 17:00.

Atenție! De acum, ne puteți contacta telefonic de luni până vineri între 8:00 - 17:00.

Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Motive să investești într-o masă extensibilă de dining

Dacă te gândești să cumperi o masă pentru spațiul de dining, dar nu ești încă 100% hotărât, îți suntem alături să te ajutăm când iei o decizie. Îți oferim 5 motive pentru care merită să investești într-o piesă cu calități multifuncționale.

1

Funcții multiple într-una singură

Un argument în favoarea alegerii unei mese extensibile este multifuncționalitatea. Nu numai că își îndeplinește cu succes rolul de masă de dining pentru un număr redus de persoane atunci când este compactă, dar prin adăugarea uneia sau mai multor plăci de blat suplimentar poți obține exact spațiul de care ai nevoie.

Vei simți diferența nu doar atunci când ai parte de vizitatori neașteptați, sau pentru tot mai frecventele situații de home office, dar cu siguranță o vei aprecia în serile cu jocuri de societate sau ca element individual, ca veritabilă pièce de résistance pentru dining.

2

Se adaptează încăperii

Rotundă, ovală, pătrată, dreptunghiulară. Cu pliere dintr-o parte sau din ambele părți. Poți schimba forma mesei în funcție de dorință, bucurându-te de rolul său de element distinctiv, ca piesă de design interior. Masa se poate impune într-o întreagă încăpere sau poate fi plasată modest, pe un perete. În stare desfășurată, poate să reprezinte și un element de compartimentare, pentru că o poți folosi ca să separi zona de living de cea a bucătăriei.

3

Ideală pentru prima locuință și spațiile reduse

Să fim siceri, cei care închiriază pentru prima dată o locuință nu abundă de obicei de centimetri suplimentari. Cu toate acestea, vizitele tind să fie mai frecvente și mai numeroase în această perioadă a vieții. Prin urmare, merită să fii pregătit pentru o astfel de situație. Cu o masă extensibilă mică, poți crea locuri suplimentare pentru oaspeții tăi.

Dacă alegi și o culoare deschisă, camera devine mai luminoasă și mai spațioasă din punct de vedere vizual. O astfel de piesă poate călători ușor cu tine în noua locuință, când vei face pasul următor. Astfel, nu va fi nevoie să cumperi și o masă nouă.

4

Raport favorabil preț/utilitate

Un alt plus îl reprezintă prețul optimizat. Pot fi așezate la aceeași masă de la patru până la douăsprezece persoane, după extensia blatului. Astfel, o piesă variabilă este de obicei mai eficientă decât dacă trebuie să cumperi o altă masă în timp. Și, de asemenea, elimină o altă grijă - nu trebuie să te întrebi dacă vei mai găsi același model de care te-ai atașat deja sau un alt model similar.

5

Este o investiție de viitor

Dacă vrei să gândești pe termen lung, n-ar fi o idee rea să tratezi masa extensibilă ca pe-o investiție de viitor. Alege astfel o masă nu numai pentru calitatea sa superioară, ci și ca valoare estetică. Prin urmare, merită să te orientezi spre un material de calitate și design atractiv.
Nu numai că o astfel de piesă își va dovedi utilitatea vreme îndelungată, dar cu siguranță frumusețea și funcționalitatea ei vor fi apreciate și de următoarea generație.

Găsește mai multe opțiuni