REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Motive să investești într-o masă extensibilă de dining

Dacă te gândești să cumperi o masă pentru spațiul de dining, dar nu ești încă 100% hotărât, îți suntem alături să te ajutăm când iei o decizie. Îți oferim 5 motive pentru care merită să investești într-o piesă cu calități multifuncționale.

1

Funcții multiple într-una singură

Un argument în favoarea alegerii unei mese extensibile este multifuncționalitatea. Nu numai că își îndeplinește cu succes rolul de masă de dining pentru un număr redus de persoane atunci când este compactă, dar prin adăugarea uneia sau mai multor plăci de blat suplimentar poți obține exact spațiul de care ai nevoie.

Vei simți diferența nu doar atunci când ai parte de vizitatori neașteptați, sau pentru tot mai frecventele situații de home office, dar cu siguranță o vei aprecia în serile cu jocuri de societate sau ca element individual, ca veritabilă pièce de résistance pentru dining.

2

Se adaptează încăperii

Rotundă, ovală, pătrată, dreptunghiulară. Cu pliere dintr-o parte sau din ambele părți. Poți schimba forma mesei în funcție de dorință, bucurându-te de rolul său de element distinctiv, ca piesă de design interior. Masa se poate impune într-o întreagă încăpere sau poate fi plasată modest, pe un perete. În stare desfășurată, poate să reprezinte și un element de compartimentare, pentru că o poți folosi ca să separi zona de living de cea a bucătăriei.

Găsește mai multe opțiuni