Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Decorațiuni interesante pentru locuința ta

Decorațiunile sunt o parte importantă din orice locuință. Cu ajutorul lor, putem crea o atmosferă unică în interior, care evocă originalitate.Tot ce trebuie să faci este să le alegi pe cele potrivite și vei vedea cum chiar și cel mai mic spațiu se poate transforma într-un colț special plin de șarm.

Inspiră-te de la noi și alege decorațiuni în culori neutre naturale care se potrivesc în orice stil de interior!

Ghivece suspendate

Dacă nu mai ai spațiu să pui florile pe podea sau prin cameră, apelează la suporturi suspendate! Aproape că nu ocupă spațiu și poți pune în ele câte flori vrei.

Decorațiuni din lemn

Cel mai bun artist este chiar Mama Natură însăși. De aceea, expune-i operele impresionante așa cum merită. Decorațiunile din lemn oferă pereților un caracter special, iar întregii camere un șarm aparte.

Tablouri și postere

Tablourile sunt o opțiune bună de decorare a pereților albi. La Bonami, găsești o mulțime de tablouri în diferite stiluri. Trendul de anul acesta este reprezentat de tablourile abstracte cu diferite siluete.

Vaze

Primăvara și vara, florile tăiate și puse într-o vază adaugă un element fresh, delicat, în interior, în timp ce toamna, crenguțele uscate sunt decorațiuni creative. Iara ceste vaze de design aduc cu siguranță ceva special în decorul casei tale.