-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Îmbrățișările toamnei

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Diminețile somnoroase de toamnă, mai ales în noiembrie, când afară este întuneric și frig, nu te motivează să te ridici din pat?
Consideră frigul ca pe un avantaj! Te provoacă să găsești accesorii și modalități de a-l combate. De dragul păturilor moi, al lumânărilor parfumate fabuloase și al băuturilor aromate, parcă nu există o perioadă mai potrivită decât aceste luni reci.

În decorul pe care Pastellmama din Ungaria l-a pregătit să ne inspire, se pare că frigul dispare instantaneu. Este înlocuit de mirosul prăjiturilor cu mere sau dovleac, abia scoase din cuptor și de accesoriile textile moi și pufoase. Crează și bucură-te de un spațiu reconfortant, la tine în living!

Secretul confortului

„O atmosferă plăcută este mai degrabă un mod de viață, în opinia mea. Eu colecționez obiecte care îmi trezesc amintiri plăcute sau care mă fac să mă simt mereu bine când mă întorc acasă. Bineînțeles, o canapea confortabilă, câteva perne moi și pături tricotate, tonuri calde și o lumină ambientală blândă sunt, de asemenea, esențiale."

Arme împotriva frigului

„Sunt incredibil de friguroasă, așa că întotdeauna am la îndemână o pătură moale, perne blănoase și șosete groase din lână. De asemenea, încerc să accentuez senzația de căldură cu ajutorul pieselor de mobilier și al accesoriilor. Lemnul și răchita, mai ales în această perioadă a anului, prin culoarea și textura lor, îmi amintesc de căldura pe care o experimentez în fața unui foc aprins."

Miros de toamnă

Mai ales toamna ne putem răsfăța toate simțurile în același timp. Un ceai cald, o pătură moale, lumânările parfumate sunt o modalitate excelentă de a te liniști după o zi obositoare. Nu mai este nevoie să menționăm că arată foarte bine ca decorațiuni.