Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

O cameră nouă ca dar de Crăciun pentru copilul tău

Ceva frumos și practic! Este ideea ta pentru cadoul de anul acesta de Crăciun? Oferă-i copilului tău un nou look al camerei în care își petrece cel mai mult timp! Vei combina plăcutul cu utilul, iar investiția suplimentară nu trebuie să fie mare. Concentrează-te doar pe elementele-cheie ale camerei care necesită o transformare!

Patul sau pătuțul

Un pat de calitate asigură un somn liniștit și sănătos. Copilul tău poate că nu va remarca imediat un astfel de avantaj, dar dacă alegi un design jucăuș sub forma unei case, a unei mașini sau a unui pătuț cu tobogan, cu siguranță vei primi laude că ești un Moș Crăciun inspirat.

Biroul

Copilul tău merge deja la școală sau petrece mult timp colorând și desenând? Atunci are nevoie de un birou de calitate care să-i asigure confortul. Încearcă biroul cu un blat reglabil! În acest fel, biroul va „crește” odată cu micuțul tău și îl va putea folosi ani la rând. În plus, blatul se poate înclina până la 35° pentru a asigura o poziție corectă în timpul petrecut la birou.

Cutii pentru jucării

Dezordinea din cameră este adesea cauzată de jucăriile care nu au un loc stabilit și „vegetează” pe podea. Ordinea este asigurată de câteva cutii de depozitare în care poți selecta jucăriile. O cutie pentru cuburi, o alta pentru păpuși, iar o a treia va fi locul unde se vor odihni animalele de pluș după ce se joacă. Copilul va învăța să fie ordonat și va aprecia desenele drăguțe de pe cutii.

Articole textile pentru copii

Nu o să-ți vină să crezi cum o lenjerie de pat, pernele sau covorul pot transforma o cameră! Covoarele amortizează zgomotul și căderile și sunt, de asemenea, plăcute la atingere. Alege o lenjerie de pat cu animalele preferate sau investește într-o lenjerie de pat minimalistă din bumbac sau din in de calitate, pe care îi va plăcea să o ia cu el și la facultate.

Nu ai găsit cadoul potrivit? Este o provocare pentru noi! Avem o mulțime de alte sfaturi și idei de cadouri pentru copii.