-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să faci decorațiuni de exterior pentru Crăciun

Cu ani în urmă, vedeam casele și grădinile decorate cu luminițe și ornamente de Crăciun doar în filmele americane. Treptat însă, decorațiunile pentru exterior au ajuns să fie adoptate și de noi.
Dacă te-ai hotărât ca anul acesta de Crăciun să-ți decorezi balconul, teresa sau grădina, poloneza Mojdommojemiejsce ți-a pregătit câteva sfaturi practice.

Cum să decorezi ușa de la intrare

Coronița de Crăciun pe ușă

Până acum câțiva ani, coronița de Crăciun agățată pe ușa de la intrare era mai degrabă o excepție. Acum, cei mai mulți dintre noi o considerăm un „must”. Poți face singur o coroniță naturală sau cumpăra una artificială. Cea din urmă este poate mai practică, deoarece acele de brad nu cad și o poți folosi și la anul viitor.

Covorașul de la intrare

Este lucrul care îți spune „La revedere!” de fiecare dată când pleci, iar când te întorci acasă, primul care te întâmpină. Covorașul cu model de Crăciun vă poate face să zâmbiți pe toți cei din casă, dar și pe cei care vă vizitează.

Decorațiuni naturale în ghiveci

Dacă ai mai mult loc în fața ușii alege un ghiveci și folosește-l pentru decorațiuni culese din natură, cum ar fi crenguțe de mesteacăn, de brad sau poți chiar să plantezi un mic copăcel în el.

Luminițe

Șiragurile luminoase dau casei un aspect festiv dacă le alegi pentru a decora crenguțele din ghiveci sau coronița de pe ușă. Chiar și doar o ghirlandă luminoasă simplă, agățată pe ușă, evocă un vibe de sărbătoare.