-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să folosești comoda în fiecare cameră

Până de curând, comoda te ducea mereu cu gândul la un interior rustic ca la bunica acasă sau poate chiar te gândeai că-și are locul doar în dormitor? Adevărul este că această piesă de mobilier de depozitare a început să devină din ce în ce mai populară pentru multifuncționalitatea sa și poate fi folosită în orice cameră.
Alege și tu una cu stilul dorit și funcția de care ai nevoie - dacă nu știi cum, noi suntem bucuroși să te ajutăm.

În living: un loc de cinste pentru comodă

Transformă comoda din living într-un centru de distracție și voie bună! O comodă joasă și lungă este adecvată aici, deoarece e perfectă în loc de masă de TV.

În mod normal, comodele au două părți: un spațiu cu sertare, unde poți ascunde lucruri mici, precum încărcătoare, baterii sau manuale de la diverse electrocasnice, dar și un spațiu mai mare unde poți pune boardgames sau cutii de depozitare.

În zona de dining: pentru vase și băuturi delicioase

O comodă înaltă poate fi folosită pentru depozitarea paharelor și a farfuriilor. În spațiul acoperit de sticlă poți expune piesele mai frumoase. Apoi, în restul sertarelor, poți depozita șervețelele, tacâmurile și suporturile pentru farfurii.

Comoda joasă poate fi folosită ca loc pentru pregătit cafeaua sau ceaiul. Ceainicele pot fi puse pe partea de sus a comodei, iar cafeaua, ceaiul, cănile și farfuriuțele - în sertare.

În dressing: pentru depozitarea în siguranță a încălțămintei

Transformă comoda într-un loc în care să-ți depozitezi încălțămintea după fiecare sezon! Se va păstra mult mai bine aici decât undeva la subsol în debara.

Alege dimensiunea comodei în funcție de numărul perechilor de încălțăminte, însă ține cont să aibă și multe sertare. Poți aranja tot în cutii de depozitare și organizatoare speciale pentru încălțăminte, pe care să le bagi apoi în comodă.

În camera copiilor: pentru organizarea rapidă a jucăriilor

Comodele drăguțe oferă suficient spațiu pentru tot ce au nevoie copiii în camera lor. Partea de sus poate fi locul perfect și de onoare pentru animalele de pluș, în timp ce mașinuțele, păpușile, puzzle-urile și celelalte jucării pot fi ascunse în sertare.