Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Cum să amenajezi un living în stil boem

Culori vibrante, modele orientale și detalii ce amintesc de călătorii exotice - acestea sunt caracteristicile unui design de interior eclectic, în care elementele boho sunt și ele incluse. Și deși este un stil expresiv, plin de culori și ornamente, îl poți crea aproape oriunde. Trebuie doar să alegi materialele și decorațiunile potrivite.

Inspiră-te din sfaturile noastre și alege produse pentru un living cozy, ideal pentru iubitorii unui stil de viață boem!

1

Alege materiale naturale

Cu ajutorul lor, poți obține un look cât mai natural. Lemnul de pin de la canapeava arăta bine cu niște taburete din iută, accesorii din iarbă de mare, precum și un fotoliu din piele sau niște blănuri în nuanțe naturale.

2

Bazează-te pe o canapea extensibilă

Flexibilitatea este apreciată (nu numai) în spațiile mici. Dacă ai adesea invitați, e bine să ai și un loc de dormit special pentru ei. O soluție practică este, de exemplu, canapeaua Grab de la Karup Design , care poate fi transformată rapid într-un pat dublu - doar lasă în jos cotierele, pliază spătarul și gata! Oaspeții se pot odihni liniștiți.

3

Joacă-te cu modele orientale

Piesele de inspirație exotică sunt de nelipsit într-un decor boem. Nu contează dacă ai vrea să ai niște mandale, modele florale, cu animale sau cu design mai grafic - alege-le nu numai pentru covor, ci și la perne și pleduri!

4

Alege culori calde pentru interior

Creează o paletă de culori caracteristică Mediteranei de Est, cu portocaliu, galben sau o nuanță ca de teracotă! Vor crea un sentiment cald și primitor în interior. Pentru o impresie armonioasă, adaugă câteva piese într-o nuanță rece de albastru. Vei vedea că rezzultatul va fi unul echilibrat.

5

Nu uita de accesorii!

Tablourile, statuetele, corpurile de iluminat și felinarele orientale adaugă o notă finală în atmosfera camerei. Însă uită de metalul rece și alege mai degrabă lemnul brut, detaliile aurii și arămii, care ies în evidență la lumina plăcută a lumânărilor. Folosește-te și de suprafețele lucioase sau oglinzi, care te ajută să mărești în mod optic spațiu și să faci camera să pară mai luminoasă. La sfârșit, adaugă câteva ghivece cu plante interesante.

Găsește aici mai multe piese practice pentru acest stil: