-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să amenajezi un living în stil boem

Culori vibrante, modele orientale și detalii ce amintesc de călătorii exotice - acestea sunt caracteristicile unui design de interior eclectic, în care elementele boho sunt și ele incluse. Și deși este un stil expresiv, plin de culori și ornamente, îl poți crea aproape oriunde. Trebuie doar să alegi materialele și decorațiunile potrivite.

Inspiră-te din sfaturile noastre și alege produse pentru un living cozy, ideal pentru iubitorii unui stil de viață boem!

1

Alege materiale naturale

Cu ajutorul lor, poți obține un look cât mai natural. Lemnul de pin de la canapeava arăta bine cu niște taburete din iută, accesorii din iarbă de mare, precum și un fotoliu din piele sau niște blănuri în nuanțe naturale.

2

Bazează-te pe o canapea extensibilă

Flexibilitatea este apreciată (nu numai) în spațiile mici. Dacă ai adesea invitați, e bine să ai și un loc de dormit special pentru ei. O soluție practică este, de exemplu, canapeaua Grab de la Karup Design , care poate fi transformată rapid într-un pat dublu - doar lasă în jos cotierele, pliază spătarul și gata! Oaspeții se pot odihni liniștiți.

3

Joacă-te cu modele orientale

Piesele de inspirație exotică sunt de nelipsit într-un decor boem. Nu contează dacă ai vrea să ai niște mandale, modele florale, cu animale sau cu design mai grafic - alege-le nu numai pentru covor, ci și la perne și pleduri!

Găsește aici mai multe piese practice pentru acest stil: