-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Tot ce ai nevoie să știi despre brandul Karup Design

Traducerea și adaptarea: ALINA MARIN • 22 aprilie

„Karup” face parte din oferta Bonami prin somierele și canapelele sale variabile care sunt foarte populare printre preferințele clienților. Așa cum vei descoperi în continuare, somiera și patul nu sunt întotdeauna necesare. Dacă n-ai auzit până acum de acest brand sau nu te poți decide ce model să cumperi pentru casa ta, noi te ghidăm prin întregul proces de selecție.

Inspirație din dormitoarele japoneze

Karup Design aduce minimalismul japonez și piesele sale reprezentative - futonuri - în casele noastre. În comparație cu o saltea clasică, un futon poate fi pus direct pe podea sau pe o saltea tatami. Pe timpul zilei ocupă puțin spațiu, încadrându-se perfect în stilul de viață japonez.

Influențe scandinave

Vei găsi saltele de tip futon chiar și mai groase decât futonurile clasice, astfel încât relaxarea pe ele se face și mai bine. În același timp, funcția compactă și umplutura lor naturală rămân la fel. Treptat, au început să apară și alte colecții de mobilier cu design minimalist și lemn de calitate nordică.

1-2-3: simplu, bun și practic

Karup Design este ideal pentru spațiile unde fiecare centimetru contează. Mobilierul său multifuncțional este proiectat să servească drept loc de stat, de dormit sau de lenevit. Dezasamblarea este ușoară, o poți face în 1, 2, 3... înțelegi deja la ce ne referim. :)

Din ce poți alege:

Sunt foarte multe colecții și materiale dintre care să alegi în oferta bogată de produse Karup Design. Fie că e o canapea simplă, o canapea extensibilă care se transformă în pat dublu sau altă piesă variabilă, noi le aducem mai aproape de tine.

Pentru stat (și lenevit)

Canapelele variabile sunt ajustabile și au saltele flexibile, astfel încât poți crea mai multe variante de piese de mobilier din ele. O canapea variabilă poate servi drept canapea normală, iar atunci când e extinsă, drept pat de dormit pentru musafiri.

Pentru lenevit (și stat)

Cadre de pat: Dacă îți surâde ideea de noapte petrecută în stil japonez, însă dormitul direct pe podea poate fi o provocare pentru tine, alege mai degrabă un pat în stil japonez de la Karup Design. Arată bine estetic, e din lemn de calitate, iar tot ce trebuie să faci e să adaugi o saltea la el.

Futonuri: Saltele tradiționale mai subțiri pe care te poți relaxa vizionând un film sau le poți folosi pentru dormitul musafirilor. Instant le poți transforma în niște pufuri de stat.

Saltele de tip futon: Aceste saltele au preluat din calitățile futonurilor clasice. Se adaptează perfect corpului tău și sunt un sprijin ferm pe timpul nopții. Spre deosebire de futonurile clasice, acestea au o desnitate mai mare, astfel încât nu pot fi denumite futonuri tradiționale, ci mai degrabă saltele de tip futon mai îmbunătățite.

Spații de depozitare

Nu trebuie să ratezi nici alte piese de mobilier de la Karup Design, precum comode, cuiere, scaune și noptiere.

Mobilier pentru copii

Karup Design se gândește chiar și cei mici, așa că în oferta sa găsești și fotolii confortabile, care pot fi transformate instant în saltele. Un astfel de fotoliu poate fi folosit ca loc de joacă sau pentru somnul de după amiază. Are forma unui cuib și poate fi găsit în diferite culori delicate pastelate.

Mobilier pentru exterior

Fotoliile și canapelele pentru exterior din colecția OUT ™ păstrează aceeași caracteristică de utilizare multifuncțională, iar în același timp sunt confecționate dintr-un material premium Dralon, rezistent la pete și la apă, ideal pentru exterior.

Lemn nordic

Karup Design ține cont de mediul înconjurător și se axează pe o producție sustenabilă. Fiecare bucată de lemn folosită are certificat FSC®, lucru care garantează faptul că lemnul a fost obținut din păduri atent gestionate. Majoritatea lemnului folosit provine din pădurile din Suedia, Finlanda și Estonia și este vopsit în mod exclusiv cu lacuri și vopseluri pe bază de apă.

Producție sustenabilă

Umpluturile saltelelor, a canapelelor și fotoliilor sunt produse, în mare parte, din fibre naturale, precum cocos și latex, completate de surplusuri din producția textilă. În acest fel, Karup minimizează în mod smart risipa.

O gamă largă de culori și materiale

Oferta de culori e atât de variată încât atât iubitorii de nuanțe pământii și culori pastelate, cât și cei care iubesc decorurile colorate, pot găsi ceva pe placul lor. Materialul tapițeriei este marcat cu certificat OEKO-TEX®, care confirmă că este sigur pentru sănătate.

Printre alte materiale folosite pentru tapițerie se numără, printre altele, și inul sau catifeaua reiată stylish.

Îți place brandul Karup Design? Atunci descoperă mai multe piese de la el aici: