Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Vrei un covor în living? Alege-l ca un expert în designul de interior!

Dacă îți dorești o cameră cât mai confortabilă, este indicat să alegi un covor. Nu numai că o izolează fonic și termic, îi conferă un stil personalizat, dar îi poate da și formă.

Ți-am pregătit mai jos câteva sfaturi practice despre cum să alegi și cum să folosești covorul nu doar ca decorațiune ci și pentru a mări vizual spațiul din living sau a-l delimita pe zone.

Deschis sau închis la culoare? Cu model oriental sau simplu?

Atunci când alegi o culoare și un model este indicat să ții cont nu numai de gustul tău ci și de mărimea camerei sau întreținere. De regulă, culorile deschise măresc optic spațiul, iar cele închise îl micșorează. Și, în timp ce modelele facilitează camuflarea petelor, covoarele monocrome, pe de altă parte, vor dezvălui și cea mai mică pată. Un covor cu fir scurt este practic sub măsuța de cafea, în timp ce o blană moale sau un covor shaggy va fi alegerea ideală dacă iți place să mergi desculț prin casă.

Mai multe idei de amenăjări