Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Culorile în tendințe pentru Crăciunul 2021

Mulți dintre noi preferă decorațiunile de Crăciun în culorile clasice, cum ar fi roșu sau auriu. Cu siguranță nu vei da greș cu ele, dar dacă te interesează tendințele în designul de interior, aruncă o privire la ce culori sunt în trend anul acesta.

Tonuri neutre

Folosind tonuri neutre pentru decorațiunile de Crăciun te vei bucura de simplitate și eleganță. Această tendință, inspirată de cultura țărilor nordice, promovează tonurile domoale și rezervate. Crem, alb, gri și bej sunt culori de bază excelente pentru Crăciunul 2021. Pentru a adăuga însă un aer festiv decorului, îți recomandăm să le completezi cu auriu sau argintiu.

Tonuri pământii

Nuanțele pământului includ culori calme din două grupe diferite. O jumătate este dominată de nuanțe deschise și pasive, cum ar fi maro, gri, bej, verde pastelat și albastru deschis. În cealaltă jumătate vom găsi culori misterioase, nuanțe profunde de roșu, verde închis și albastru închis.

Ornamentele în aceste nuanțe pot avea, de asemenea, texturi diferite și o suprafață strălucitoare. Pe lângă sticlă și plastic, există, de asemenea, o varietate de decorațiuni din lemn sau materiale naturale care se potrivesc bine cu nuanțele pământii.

Poți alege, de exemplu, o varietate de steluțe și brăduți de Crăciun din lemn, felicitări, precum și ghinde sau decorațiuni din paie.

O abordare monocromă

Dacă preferi o variantă modernă pentru decorațiunile și ornamentele tradiționale de Crăciun, atunci este timpul să alegi monocromia în locul combinației obișnuite de roșu și verde. Indiferent de culoare, fie că este vorba de un albastru rece sau de nuanțe de roz, o casă decorată cu o singură culoare în tonuri diferite asigură un stil unitar și elegant.

Revenirea argintiului

Visezi la un Crăciun alb, de poveste? Culorile tradiționale, cum sunt auriul și roșul, pot fi înlocuite cu argintiu și alb. Aceste nuanțe aduc în casa ta cu siguranță strălucirea zăpezii proaspăt căzute.

Acum știi ce culori și nuanțe vei folosi pentru decorațiunile de Crăciun. Alege-le!