Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

O atmosferă productivă sau relaxantă cu ajutorul corpurilor de iluminat

Iluminatul este „sarea și piperul” oricărui interior. Jonglând cu luminile poți pune în valoare decorul și poți crea atmosfera necesară în funcție de activitățile tale. Am ales pentru tine cele mai interesante piese ale noastre, de la lampadare, veioze, și până la aplice. Alege corpurile de iluminat care se potrivesc cel mai bine stilului tău.

O lumină pentru fiecare colțișor

Lampadarul este, de obicei, la loc de onoare, în colțul de lângă canapea. Va „face lumină” în timpul lecturii unui roman polițist captivant și totodată va completa atmosfera generală a încăperii.

Lampadarele în nuanțe metalice sunt cele mai potrivite pentru interioare decorate în stil glamour, cele negre sunt caracteristice pentru stil industrial, iar pentru decorurile în stil scandinav, lemnul și nuanțele pastelate sunt un must.

Corpuri de iluminat pentru a crea atmosferă

Veioze pentru muncă sau relaxare

Îți amintești de vremea când bunicii sau părinții îți aminteau că „nu trebuie să citești fără o lumină bună, ca să nu-ți strici ochii?”

Veioza de pe birou sau masa de lucru trebuie să fie reglabilă, ideală cu un braț flexibil. Poți direcționa astfel lumina mai ușor către caiet, carte sau monitor.

Veioza de pe noptieră sau comodă

N-ai găsi ceva pe plac? Descoperă peste 1500 de alte corpuri de iluminat!