-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Canapele extensibile și modulare care economisesc bani și spațiu

Ai nevoie de o canapea care să-ți ofere mai mult spațiu de stat? Canapelele variabile pe care ți le prezentăm mai jos sunt ideale pentru spațiile mici care necesită soluții smart de amenajare. Poți transforma ușor dintr-o canapea un pat pentru dormitul ocazional (sau cel de zi cu zi), iar dacă ai nevoie de un spațiu în plus, pot fi chiar completate de alte accesorii. Convinge-te singur de asta!

Canapele extensibile

Aceste canapele pot fi extinse cu ușurință pentru a sta cât mai confortabil. Totuși, foarte multe dintre ele nu sunt adecvate pentru somnul de zi cu zi, ci mai degrabă pentru dormitul ocazional, când ai oaspeți care rămân peste noapte sau vrei să ai mai mult spațiu de relaxare. Poți alege dintre diferite tipuri.

Canapele cu sertar extensibil

Pentru a scoate salteaua ascunsă în sertarul extensibil doar trage de mâner. E foarte ușor de manevrat și o poți face doar cu o mână.

Canapele modulare (sau improvizate)

Pot fi asamblate din diferite părți, astfel încât să corespundă cât mai mult nevoilor tale și le poți schimba aspectul oricând dorești. De exemplu, poți extinde canapeaua Zuiver cu un spațiu în plus folosind o piesă-modul confortabilă. Această piesă poate fi folosită și separat pe post de fotoliu.

Sfat: Nu vrei să cumperi o canapea modulară pentru vizitele ocazionale ale familiei? Atunci poți oricând extinde canapeaua cu ajutorul unui taburet sau suport pentru picioare.