Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Canapele extensibile și modulare care economisesc bani și spațiu

Ai nevoie de o canapea care să-ți ofere mai mult spațiu de stat? Canapelele variabile pe care ți le prezentăm mai jos sunt ideale pentru spațiile mici care necesită soluții smart de amenajare. Poți transforma ușor dintr-o canapea un pat pentru dormitul ocazional (sau cel de zi cu zi), iar dacă ai nevoie de un spațiu în plus, pot fi chiar completate de alte accesorii. Convinge-te singur de asta!

Canapele extensibile

Aceste canapele pot fi extinse cu ușurință pentru a sta cât mai confortabil. Totuși, foarte multe dintre ele nu sunt adecvate pentru somnul de zi cu zi, ci mai degrabă pentru dormitul ocazional, când ai oaspeți care rămân peste noapte sau vrei să ai mai mult spațiu de relaxare. Poți alege dintre diferite tipuri.

Canapele cu sertar extensibil

Pentru a scoate salteaua ascunsă în sertarul extensibil doar trage de mâner. E foarte ușor de manevrat și o poți face doar cu o mână.

Sistem rabatabil

Pentru a extinde o astfel de canapea, doar lasă în jos spătarul în poziție orizontală. Spătarul poate fi destul de tare pentru a sta pe el, însă dacă are perne moi, va fi confortabil.

Canapele de tip futon

O astfel de canapea e ca un tip de saltea care se poate transforma ușor într-un loc confortabil de relaxare și dormit. De exemplu, modelul Buckle Up de la Karup Design constă în două saltele, în care cea superioară este atașată de cea inferioară cu ajutorul unei curele din piele.

Canapele modulare (sau improvizate)

Pot fi asamblate din diferite părți, astfel încât să corespundă cât mai mult nevoilor tale și le poți schimba aspectul oricând dorești. De exemplu, poți extinde canapeaua Zuiver cu un spațiu în plus folosind o piesă-modul confortabilă. Această piesă poate fi folosită și separat pe post de fotoliu.

Sfat: Nu vrei să cumperi o canapea modulară pentru vizitele ocazionale ale familiei? Atunci poți oricând extinde canapeaua cu ajutorul unui taburet sau suport pentru picioare.