-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Canapeaua într-un interior glamour acasă la modelul Karolína Mališová

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Dacă vrei ca livingul tău să fie luxos și extravagant, canapeaua ar trebui să îndeplinească și ea aceste criterii. Doar urmează câteva reguli și vei vedea că nimic nu va sta în calea unui astfel de interior classy!

Aruncă o privire la locuința modelelor Hana Drozdová și Karolína Mališová din Cehia pentru a vedea cum și-au decorat locuința și află câteva sfaturi despre cum să alegi canapeaua pentru un interior modern glamour!

Cum ai ales canapeaua?

„A fost dragoste la prima vedere. În mod normal aș fi ales bej sau gri, dar când am văzut acest stil și culoare, a fost evident că o voi alege."

Sfat Bonami #1

Alege formele corecte

Formele curbate sunt specifice canapelelor glamour. Mulțumită lor, canapeaua arată mai confortabil la prima privire. Cea mai confortabilă piesă este, bineînțeles, un colțar cu o zonă spațioasă de stat. Dacă e o piesă matlasată e și mai bine, deoarece creează sentimentul de cozy. Impresia de lux e creată de picioarele lucioase.

Care a fost condiția cea mai mare la alegere?

„Să încapă în apartament (râde). De asemenea, am tânjit după o canapea extensibilă deoarece am vrut să o pot folosi ocazional pentru oaspeții care rămân peste noapte. O altă condiție a fost, bineînțeles, confortul. Iar din fericire, canapeaua le-a îndeplinit pe toate."

Sfatul Bonami #2

O paletă de culori discrete și nuanțe delicate

Datorită faptului că stilul glamour arată destul de feminin, chiar și paleta de culori corespunde la fel. Poți opta pentru burgundiu, de exemplu. Totuși, trebuie evidat rozul intens care, în combinație cu auriu, poate părea de prost gust. Pe de altă parte, verdele smarald sau albastrul închis te ajută să obții un look elegant și classy, în timp ce griul poate fi o bază bună pentru combinații de diferite culori.

Ce nu trebuie scăpat din vedere la canapea?

„Cred că e important să fie dintr-un material rezistent. E foarte neplăcut să ai gâlme sau zone decojite și abrazate pe tapițeria canapelei. Prin urmare, atunci când alegi canapeaua, e important să iei în considerare nu numai aspectul, ci și întreținerea ușoară și durabilitatea materialului."

Sfat Bonami #3

Răsfață-te cu accesorii pompoase

În ceea ce privește materialul ales, trebuie să fie în principal ceva care arată luxos. Tocmai de aceea aici vei folosei catifeaua lucioasă mai mult ca oriunde. Te va ajuta să obții un decor demn de o celebritate de la Hollywood. Pernele din catifea sunt accesoriile perfecte de adăugat, la fel și taburetele sau fotoliile, care te vor ajuta să creezi iluzia unui budoir feminin.

Descoperă mai multe inspirații pentru alegerea canapelei potrivite: