-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Canapelele extravagante în rolurile principale

Ești din fire o persoană care apreciază originalitatea și expresivitatea, iar plictiseală nu-și are loc în viața ta? Atunci amenajarea casei tale include piese de mobilier excentrice. Nu doar stilul de viață ci și designul de interior trebuie să-ți reflecte personalitatea!

Inspiră-te din selecția noastră de canapele cu design extravagant și alege o piesa care să epateze în livingul tău de la prima privire.

Forme rotunjite

Descoperă designul seducător și siluetele rotunjite ale canapelelor care sunt în tendințe în acest an. Deși cu un aspect nu atât de des întâlnit în amenajări, acestea ne ajută la crearea unei atmosfere inconfundabile și dinamice. Formele rotunjite aduc o energie proaspătă în încăpere și ne dau un sentiment de siguranță și armonie.

Pielea irezistibilă

O canapea clasică din piele cu forme rotunjite amplasată lângă un șemineu aprins este locul ideal pentru lectură. O astfel de canapea este mereu binevenită într-un interior de epocă sau clasic. Canapelele din piele cu linii simple se potrivesc interioarelor decorate în stil modern cu influențe retro.

Modele romantice

Este adevărat că minimalismul și piesele de mobilier monocrome predomină astăzi în majoritatea interioarelor. Prin urmare, canapelele cu modele imprimate pot fi considerate extravagante sau chiar ieșite din comun. Un fotoliu sau o canapea tapițată cu model floral, în carouri sau cu dungi va aduce o notă nostalgică în amenajare. De aceea cel mai bine este să le alegem pentru stilurile romantic, provensal sau rustic.

Atingere de catifea

Elegante, confortabile, deosebite!
În acest fel am putea descrie canapelele din catifea, care, cu designul lor special, se numără printre piesele reprezentative în designul de interior. Îți dorești un strop de glamour în living?