Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Canapelele extravagante în rolurile principale

Ești din fire o persoană care apreciază originalitatea și expresivitatea, iar plictiseală nu-și are loc în viața ta? Atunci amenajarea casei tale include piese de mobilier excentrice. Nu doar stilul de viață ci și designul de interior trebuie să-ți reflecte personalitatea!

Inspiră-te din selecția noastră de canapele cu design extravagant și alege o piesa care să epateze în livingul tău de la prima privire.

Forme rotunjite

Descoperă designul seducător și siluetele rotunjite ale canapelelor care sunt în tendințe în acest an. Deși cu un aspect nu atât de des întâlnit în amenajări, acestea ne ajută la crearea unei atmosfere inconfundabile și dinamice. Formele rotunjite aduc o energie proaspătă în încăpere și ne dau un sentiment de siguranță și armonie.

Atingere de catifea

Elegante, confortabile, deosebite!
În acest fel am putea descrie canapelele din catifea, care, cu designul lor special, se numără printre piesele reprezentative în designul de interior. Îți dorești un strop de glamour în living?