-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Oferă-le copiilor tăi cea mai bună lenjerie pentru pat!

Alegerea lenjeriei de pat pentru cei mici este mult mai importantă decât ar părea. Aceasta trebuie să fie atât frumoasă, cât și funcțională și delicată cu pielea copilului - în niciun caz nu ar trebui să te mulțumești cu o piesă doar pentru că are personajul lui preferat imprimat pe ea. Te vom ajuta să alegi corect, în așa fel încât somnul lui (și al tău) să fie perfect în fiecare noapte. ❤

Nu subestima niciodată importanța materialului

Pielea copiilor este deosebit de sensibilă și merită absolut toată atenția. Trebuie să te gândești că pielea lui va veni în contact cu acest material aproape în fiecare zi, așadar este imperios necesar să alegi o lenjerie de pat fină, care să nu îl irite. Materialele naturale, cum ar fi bumbacul, bumbacul satinat sau inul sunt cele ideale în acest sens.

Care sunt avantajele fiecărui material:

Cearșafurile din bumbac: Material antialergic, respirabil, care permite pielii să respire atât iarna, cât și vara.

Cearșafurile din bumbac satinat: Au exact aceleași proprietăți ca și cele din bumbac, însă sunt mult mai plăcute și delicate la atingere.

Cearșafurile din in: Un material foarte popular în ultimii ani. Acesta păstrează pielea celui mic mereu uscată în timpul somnului, are un parfum unic și discret și este plăcut la atingere. Prețul de achiziție este ceva mai mare, însă prin rezistența sa, acest material reprezintă o investiție inspirată pe termen lung.

Mizează pe minimalism jucăuș

Regatul unui mic prinț (sau prințesă) nu este complet fără niște motive jucăușe și colorate. Totuși, trebuie să luăm în considerare și faptul că pe măsură ce crește, gusturile sale se schimbă radical, așadar nu este deloc exclus ca personajul preferat de acum să nu îi mai placă peste câțiva ani.

Cum să procedezi?

Investește într-o lenjerie de pat într-o singură culoare, cu un model neutru sau fără imprimeuri, fabricată (ideal) dintr-un material de calitate, cum ar fi inul sau bumbacul ranforsat. Lenjeria de pat poate ”crește” astfel odată cu micuțul tău. Iar dacă vrei să îi conferi un aspect mai interesant, o poți face cu ajutorul unor fețe de pernă, perne, pături sau cuverturi jucăușe.

Îți recomandăm chiar să concepi propriul set de lenjerie pentru pat, amestecând mai multe piese cu motive care îi plac copilului tău.

Nasturi sau fermoar?

O modalitate de închidere aleasă inspirată te poate ajuta să economisești destul de mult timp. Cu vremea, copilul tău va învăța cum să își aranjeze singur lenjeria de pat, așadar alege cea mai simplă variantă pentru început - fermoarul.

Pentru exploratorii mai măricei, care deja încearcă să descopere cum funcționează lumea din jurul lor, poți încerca să mergi pe varianta nasturilor.

De asemenea, există și închiderea de tip plic sau la bază - în cazul acesteia, tot ce trebuie să faci este să tragi pliul suplimentar de material peste capătul pernei sau al pilotei și gata - ai rezolvat.